Studerande Excel-stjärna sökes till Hexagon

Om jobbet

Är du en stjärna på Excel som vill bidra med dina kunskaper på ett flexibelt extrajobb som pågår fram till sommaren? Är du studerande och vill dryga ut ditt studielån? Här har du den perfekta deltidstjänsten där arbetet även delvis går att göra hemifrån. Starten för uppdragen är omgående så sök tjänsten redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Hexagons räkning en student som vill avlasta ekonomiavdelningen med administrativa uppgifter i Excel. Upplärningen kommer att ske på deras kontor i Eskilstuna, men sedan finns det möjlighet att delvis utföra arbetet hemifrån.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Hexagons önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Hexagon.

Arbetsuppgifter

Som Excel-administratör kommer du arbeta med datorn och Excel som ditt främsta arbetsredskap. Du kommer att få en dator när uppdraget startar igång och även ha en plats på Hexagons kontor i Eskilstuna. Föredrar du däremot att arbeta hemifrån kommer det även finnas tillfällen att utföra uppgifterna hemma när det passar dig tidsmässigt. Du kommer att bli tilldelad uppgifter och få en introduktion för vilka rapporter ekonomiavdelningen önskar få hjälp med. Uppgiften består sedan av att med hjälp av Excel ta fram formler för att bland annat kunna sortera och filtrera information.

Du kommer till exempel att:
 • Stämma av balansräkningen i en Excellista
 • Skapa formler och använda automatiska färgjusteringar för att för att följa upp saldon
 • Sortera och filtrera information i Excel
Tjänsten passar dig som är student och vill ha ett flexibelt extrajobb där du får möjlighet att använda dina Excel-kunskaper och stötta ekonomiavdelningen.

Vi söker dig som

Vi söker dig som
 • Är studerande på högskola eller universitet
 • Har mycket goda kunskaper i Excel
 • Självständigt kan skapa formler i Excel
 • Har möjlighet att jobba cirka 10-15 timmar/vecka
Som person är du noggrann och har ett sinne för detaljer, då det är viktigt att alla siffror och uppgifter i Excelfilerna är korrekta. Vidare ser vi även att du är självständig, då arbetat kommer att utföras enskilt.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Extra vid behov fram tills sommaren. Arbetet beräknas ta cirka 10-15 timmar per vecka, men kan variera
 • Placering: Eskilstuna, men går bra att delvis arbeta hemifrån
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på vas01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

22 jan

Om företaget

Hexagon Manufacturing Intelligence är en global leverantör av lösningar för att konstruera, mäta och positionera objekt samt att bearbeta och presentera data. De är verksamma i ca 40 länder med välkända varumärken i branschen.