Stationsledare till Bilprovningen i Eskilstuna

Om jobbet

Äntligen öppnar vi en station i Eskilstuna och söker därför en driven och engagerad stationsledare. Nu har du en fantastisk möjlighet att vara med och starta upp vår nya fina station.

Din nya roll
Som stationsledare ansvarar du för den dagliga driften på stationen men har inget formellt personalansvar. I rollen är det du som delegerar, organiserar den dagliga driften och är en viktig kugge för ett lyckat resultat. Kontrollbesiktningen är vår kärnverksamhet och du kommer att arbeta med att utveckla kundupplevelsen samt vara operativt i driften. Du besiktar fordon och kontrollerar att dessa uppfyller ställda säkerhetskrav. Besiktningen sker självständigt eller tillsammans med dina kollegor på stationen. Våra kunder besöker oss från tidig morgon till kväll och vi har även öppet under helgerna. Ibland är kundtillströmningen extra stor, vilket kräver en stor känsla för service samt flexibilitet eftersom vårt mål är att hjälpa alla kunder. Som stationsledare rapporterar du till områdeschef.

Vem är du?
För att trivas i rollen som stationsledare tror vi att du är serviceinriktad, målfokuserad och driven. Du stimuleras av att möta människor och har en förmåga att lyfta medarbetarnas motivation. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att driva verksamhet inom servicesektorn och ett stort intresse för ledarskapsfrågor. Vidare vill vi att du har en lokal kännedom om orten för att se möjligheter till affärer, potentiella kunder och lokal marknadsföring av Bilprovningen. Vi söker dig som ser affärsnyttan i relationen mellan kund och medarbetare. I mötet med kunderna är du informativ, vänlig, lyhörd och förtroendeingivande. Som person är du kommunikativ, ansvarstagande och ordningsam.

OBS! För att bli certifierad besiktningstekniker måste du ha gymnasieutbildning med minst betyget godkänt i ämnena svenska A, engelska A och matematik A. Detta är ett definitivt krav oberoende av arbetslivserfarenhet och måste därför kunna visas upp i samband med din ansökan.

Du behöver även ha körkort i minst klass B, teknisk fordonskunskap och grundläggande datakunskaper. Certifikat för fordonsbesiktning, A, C eller
D-körkort, språkkunskaper utöver svenska eller erfarenhet av kundservice är meriterande men inget krav, då personliga egenskaper och driv värderas högt!

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder dig en bra utbildning och en god introduktion. Innan du börjar arbetet som stationsledare får du en individanpassad besiktningsteknikerutbildning. Direkt efter slutförd utbildning genomför du ett test för att bli certifierad besiktningstekniker. Studierna bedrivs på heltid och anpassas till de förkunskaper du har. Efter avklarad utbildning och certifiering börjar du arbeta på din station med dina nya kollegor. Vi erbjuder många bra förmåner och goda anställningsvillkor. Sist men inte minst erbjuder vi ett roligt jobb med trevliga kollegor och en stark gemenskap!

Ansökan
Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag, dock senast den 1 november 2016. I din ansökan ber vi dig inkludera CV, personligt brev samt gymnasiebetyg som styrker din behörighet. Har du inte dessa dokument tillgängliga går det även bra att skicka in en ansökan genom att besvara ett par enkla frågor via länken. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Anna Fredrikson, tel. 0734-45 27 44.

Välkommen med din ansökan!

Vi arbetar för att öka mångfalden inom vårt företag och tror att en varierad ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald stärker vår kundservice. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Anna Fredrikson, 073-44 527 44

Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

1 nov

Om företaget

Vi på Bilprovningen har 650 medarbetare på 94 stationer. Tillsammans besiktar vi årligen 2,1 miljoner fordon från Karesuando i norr till Skurup i söder. Bilprovningen ägs av svenska staten. Med ansvarskänsla, närhet och kunden i fokus är vi din trygghet för säkra fordon och bättre miljö. För mer information besök www.bilprovningen.se