Starta din säljkarriär på det växande nätverksföretaget Bodani

Om jobbet

Brinner du för kundrelationer och försäljning? Tjänsten som Fields Manager erbjuder dig nära kundrelationer på en attraktiv marknad. Tjänsten erbjuder dessutom en gedigen introduktion och upplärning där du får möjligheten att lära dig försäljning från grunden för att sedan växa och utvecklas i din roll. Du får möjlighet att gå i en välutvecklad säljskola med coachning och upplärning där privatpersoner i utvalda bostadsområden är dina kunder.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Bodanis räkning två Fields Managers som vill arbeta med B2C-försäljning inom fibernätverk. Du kommer att arbeta i områdena Eskilstuna, Torshälla, Strängäs, Åkers Styckebruk och Nyby.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Bodanis önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Bodani.

Arbetsuppgifter

Bodani har hjälpt företag som Telia, Vendator, Siljan Turism och Svensk infrastruktur med att genomföra olika sälj- och marknadsprojekt. Nu ska Bodani genomföra ett av flera större säljprojekt för en stor leverantör inom fibernätverk till fastigheter.

Som Fields Manager kommer din huvuduppgift vara att besöka kunder i ett område där implementeringen av fibernätverk redan har påbörjats för att utöka försäljningen till nya kunder.

Du kommer till exempel att:

Kontakta och besöka potentiella kunder för att sälja fibernätverk

Boka in eventuella informationsmöten med kunder

Jobba mot budget och uppsatta mål

Offerera och genomföra försäljningen

Tjänsten passar dig som har någon typ av tidigare erfarenhet inom försäljning och vill fortsätta utvecklas i din roll. Bodani befinner sig i en tillväxtfas i en expanderande marknad vilket öppnar upp för utvecklingsmöjligheter och karriärsteg som exempelvis Team Leader och regionansvarig. Du kommer som anställd att få en fullständig upplärning och rollen ger dig chansen att gå en gedigen säljskola.

Vi söker dig som

Har slutförda gymnasiala studier

Har giltigt B-körkort

Har någon typ av arbetslivserfarenhet inom försäljning

Har mycket god förståelse för det svenska språket i såväl tal som skrift då du kommer att kommunicera med kunder i tal, samt skriva offerter

Har erfarenhet av att jobba i Officepaketet

Meriterande för den här tjänsten är om du även:

Har genomförd eftergymnasial utbildning

Har tillgång till egen bil

I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i den här rollen är du relationsbyggande och har en god verbal kommunikativ förmåga. Du vill utvecklas i din säljroll, är beslutsam och gillar att jobba mot uppsatta mål. Vidare tar du gärna egna initiativ i ditt arbete och uppstår eventuella problem hittar du effektiva lösningar för att uppnå dina mål.

Övrig information

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Mån Tors 14-20, Sön 12-18

Lön: Fast grundlön + Provision

Placering: Eskilstuna

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Eskilstuna
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

42 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

Bodani är ett bolag som främst jobbar med fältförsäljning av fiberinstallation. De har de senaste fem åren hjälpt fibernätsägare med införsäljning till mer än 25000 villaägare. Genom säljkampanjer knytet till specifika områden ser Bodani till att underlätta för fastighetsägare att känna sig trygga med sin investering. De jobbar med ledande marknadsaktörer, sedan starten 2011 har de hjälpt uppdragsgivare som Telia, Vendator, Siljan Turism och Svensk Infrastruktur att strukturera och genomföra sälj och marknadsföringsprojekt med egen fältsäljpersonal. Deras ambition är att de anställda ska uppleva en arbetsplats med utrymme för personlig utveckling och ansvarstagande. Drivkraften ska komma från inre glädje och målfokusering. Ledarskapet ska skapa en plattform med trygghet och ge förutsättningar för att en gedigen arbetsinsats ska kunna generera både ekonomisk och kunskapsmässig glädje och stimulans.

Målet är att innan 2017 ligga på fem anställda och växa organiskt i takt med affärsmöjligheterna i den expanderande branschen. 2015 omsatte Bodani cirka 3 miljoner kronor och planerar att dubbla det under år 2016.
Bodani är engagerade i flera sociala välgörenhetsprojekt och som anställd i Bodani agerar man med hög moralisk kod och förebild för den yrkeskår som representeras. Du är självklart försäkrad i ditt arbete. Det finns goda möjligheter att bygga upp en bra säljerfarenhet och ekonomisk trygghet som kan leda till ökat ansvar både inom vårt företag och i den verksamma branschen.