Om jobbet

Bergbolaget har flera projekt i Mälardalsregionen och söker nu en sprängarbas med erfaren av både tung losshållning och känsligare sprängning i detaljplanerat område. Tjänsten innebär att du med din erfarenhet tillsammans med platschef kan lägga upp en sprängplan efter de förutsättningarna som finns i respektive projekt.

Om dig
Vi söker dig som är utbildad sprängarbas med god erfarenhet i branschen. Du ska vara engagerad och intresserad av ditt jobb samt trivas i ett bolag där fokus ligger på produktion. Du är självgående och driftig, har lätt för att samarbeta och du fungerar lika bra i grupp som du gör när du jobbar självständigt. Tillsammans med kollegor arbetar du prestigelöst och hjälper till där det behövs.

Urval och intervjuer görs löpande så mejla in din ansökan redan idag!

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse.

Frågor om tjänsten besvaras av Sarah Hektor

Ansökan skickas till: sarah.hektor@kanonaden.com
Sista ansökningsdag: urval görs löpande
Jobbfakta
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

3 jan

Om företaget

Främst arbetar Bergbolaget i Götaland AB med alla typer av sprängningar vid anläggningsarbeten, exempelvis vägar, industritomter och VA-schakt. Självklart kan vi även utföra mindre typer av sprängningar i känsliga miljöer exempelvis i tätbebyggt område. Vi tar oss också an losshållning i bergtäkter där vi kan lösa hela produktionskedjan från fast berg till färdigt material. Vårt arbetsområde sträcker sig Malmö i Söder till
Dalälven i norr.