Serviceinriktade lagermedarbetare inom bygg sökes på deltid!

Om jobbet

Information om uppdraget

Söker du efter ett extraarbete inom lager vid sidan av studierna? Har du truckkort, är intresserad av bygg samt trivs i en serviceinriktad roll? Då har vi på StudentConsulting en tjänst som passar dig!
Uppdraget är hos vår kund som är en branschledande butikskedja inom byggmaterial. Företaget är rikstäckande med hela 72 butiker och totalt 1300 anställda som arbetar mot både både företags - och privatkunder i byggbranschen.

Till deras butiker i Västerås, Eskilstuna och Strängnäs söker vi nu personer som kan kombinera sina studier eller andra huvudsakliga sysselsättning med ett deltidsjobb. Uppdraget innebär att man ingår i en timpool och bokas ut på pass i alla tre butiker. Utbokning kan ske med schemaläggning med viss framförhållning men även med kort varsel för att täcka upp sjukdom eller annan plötslig personalfrånvaro som kan uppstå hos kund. Arbetsuppgifterna innebär att arbeta med varuplock samt även service och kundkontakt. Man plockar ordrar enligt plocklistor, det sker antingen för hand, med en plockvagn eller med hjälp av motvikstruck.
Arbetstiderna för uppdraget kommer att variera, det är främst dagpass men det kan öven förekomma pass på kvällar. Butikernas öppettider är 06:30-17:00 måndag - lördag och som tidigast kan man arbeta från kl. 05:00 och som senast kan man arbeta till kl. 20:00.

Kunskaper för uppdraget

För att vara aktuell för denna tjänst krävs det att du har studier eller annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Om du studerar eller tidigare studerat något inom byggbranschen ses detta som ett stort plus. Om du inte har en tidigare erfarenhet av byggbranschen ser vi att du har ett intresse och känner till olika material och tjänster inom bygg. Detta för att du ska kunna tillmötesgå butikens kunders olika funderingar och behov.
Det är ett krav att du har truckkort med behörighet för B1 (motvikt). Det är också ett krav att du har körkort och tillgång till egen bil för att själv kunna ta dig mellan de olika butikerna. Vi söker någon som känner sig trygg och är flexibel med att arbeta på tre olika arbetsplatser (om än väldigt lika) och inte ser några svårigheter med att ta sig mellan orterna.
Vidare är du en serviceinriktad, kommunikativ och flexibel person som drivs av både ett socialt och fysiskt arbete!

Du kommer bli anställd av StudentConsulting men arbetsplatsen kommer alltså att vara hos vår kund i Västerås, Strängnäs och Eskilstuna. Tjänsten kommer att starta efter årskiftet i slutet av januari men vi har redan startat rekryteringsprocessen, sök därför tjänsten redan idag!
Jobbfakta
Ort
Strängnäs
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Publicerad

39 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!