Serviceinriktad administratör till Svenskt Ambulansflyg!

Om jobbet

Är du en prestigelös person med intresse för service och erfarenhet av att arbete inom offentlig verksamhet kan du vara den vi söker!

Svenskt Ambulansflyg söker medarbetare till kontoret i Eskilstuna.

Om arbetsgivaren

Svenskt Ambulansflyg kommer att ansvara för all flygambulanstransport med flygplan i Sverige.
Upprättandet av Svenskt ambulansflyg ger samordningsvinster och borgar för hög kvalitet över lång tid. För patienterna innebär det ökade möjligheter för vård på lika villkor oavsett var i landet man bor - ett snabbt och säkert sätt att förflytta patienter som behöver specialistvård.

Kommunalförbundet Svenskt Ambulansflyg bildades i år och är under uppbyggnad. 6 st. specialutrustade ambulansflygplan som tillsammans ska täcka nationellt behov av ambulanstransporter med flygplan ska upphandlas av förbundet. Flygoperativ drift upphandlas av privat aktör, medans förbundet bemannar flygplanen med specialistutbildade sjuksköterskor. Uppdraget omfattar både akuta och planerade flygambulanstransporter samt specialtransporter såsom neonataltransporter, intensivvårdstransporter för svårt sjuka eller skadade barn och vuxna samt ECMO-transporter. Egen flygkoordineringscentral för prioritering, ledning och koordinering dygnet runt kommer att byggas upp i Umeå, bemannad med sjuksköterske- och flygoperativ kompetens.

Din roll som assistent på Kommunalförbundet Svenskt Ambulansflyg

Som assistent kommer du att stötta Förbundsdirektören samt övrig organisation i den dagliga driften. Du kommer att ansvara för löpande administrativa uppgifter, t ex att diarieföra dokument enligt gällande regelverk, förbereda presentationer och enklare ekonomiadministration. Du kommer ha en koordinerande arbetsroll där du kommer att föra protokoll och agera som sekreterare vid olika sammanträden och möten. Du kommer även att besvara inkommande samtal och mejl samt hantera bokningar av lokaler och möten. Då tjänsten är nyinrättad kommer du också att vara med och utforma passande arbetssätt, processer och rutiner.

Om dig

Erfarenhet inom offentlig verksamhet har du sedan tidigare och du har troligtvis jobbat i en administrativ roll, där du är van att kommunicera väl i både tal och skift. Du har en god förståelse för kommunalrättsliga besluts- och beredningsprocessers rutiner. Det är en styrka om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom, eller i samverkan med, politiskt styrda organisationer.

Då det är en bred roll är det viktigt att du är en god problemlösare som har förmågan att vara proaktiv och se vad som behöver göras. Att vara strukturerad är självfallet en förutsättning, men det är lika viktigt att du trivs med att ge god service. Vi ser att du är en prestigelös person, som är öppen för att hjälpa till där du behövs, men det är också viktigt att du kan driva ditt arbete framåt på ett självständigt sätt. Att ha en hög integritet och kunna hantera olika typer av information är också en viktig egenskap för att passa i rollen.

Ansökan & Urval

Denna rekryteringsprocess är ett samarbete med Adecco.

Frågor om rekryteringsprocessen besvaras av Malin Fredriksson (Rekryteringsansvarig) på 016-542 85 08 eller malin.fredriksson@adecco.se.

Urvalet sker löpande under ansökningstiden, med sista ansökningsdag den 28:e oktober.
Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Jobbfakta
Ort
Eskilstuna
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 okt

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.