Rekryterare till SSAB* i Oxelösund!

Oxelösund · HR & Personal · 12 dec

Om jobbet

* SSAB är ett högspecialiserat globalt stålföretag som verkar i nära samarbete med kunderna. SSAB utvecklar höghållfasta stål och tillhandahåller tjänster för bättre prestanda och utifrån ett hållbarhetsperspektiv.

Företaget är en ledande producent på den globala marknaden för avancerade höghållfasta stål (AHSS) och seghärdade stål (Q&T), tunnplåt och grovplåt, rörprodukter samt konstruktionslösningar inom byggsektorn. SSABs stål och tjänster bidrar till lägre vikt hos slutprodukten och ökar även produktens styrka och livslängd

Har du tidigare erfarenhet av rekrytering och är tillgänglig omgående? Då har vi utmaningen för dig där du ges möjlighet att vara del av teamet kring rekryteringen av SSAB:s sommarbemanning!

Om Tjänsten
Rollen som Rekryterare innebär att du kommer att genomföra ett stort antal gruppintervjuer med kandidater inför SSAB:s sommarbemanning. Till arbetsuppgifterna tillkommer även förberedelsearbete inför intervjuerna, så som urval i systemet av de ansökningar som kommit in, samt administration kring rekryteringarna.

Om Dig
Du som har en utbildning inom personaladministration eller liknande samt tidigare erfarenheter av att rekrytera kommer snabbt att komma in i dina arbetsuppgifter. Vi söker dig som är en van rekryterare och har en god systemvana då du kommer att hantera personaladministration i SSAB:s system.

Som person tror vi att du är självgående, tar egna initiativ samt kan driva på processer. Du behöver också vara serviceinriktad och kunna hålla i egna informationsmöten med interna och externa kunder. Ditt systematiska och strukturerade arbetssätt gör att du klarar arbetstoppar och bitvis stressiga perioder. Andra egenskaper som värdesätts i denna roll är att du kan ligga steget före och hålla olika flöden igång samtidigt.

Om Anställningen
Tjänsten är ett konsultuppdrag och ska tillsättas omgående och är tänkt att pågå till sista maj 2017. Som konsult är du anställd i Adecco Sweden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Oxelösund
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Rekrytering
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.