Om jobbet

Säljande Projektledare

Sökes till katrineholm

Skandinaviska Byggelement är ett dotterbolag till Peab-koncernen och är en av Sveriges ledande tillverkare av prefabricerade betongprodukter. Vi utvecklar, konstruerar, tillverkar och säljer prefabricerade betongelement för bl.a. bostäder, kontor och industri. Skandinaviska Byggelement har kontor och fabriker på ett flertal ställen runt om i Sverige. Omsättningen är cirka 380 Mkr och antalet anställda är omkring 270 st.

Vi expanderar och behöver förstärka med ytterligare en projektledare till vårt kontor i Katrineholm. Är du duktig på att driva och genomföra projekt, gärna med bakgrund från bygg eller entreprenadbranschen ser vi gärna att du söker. Viktigast är dock förmågan att vilja driva projekt med våra stomsystem, från start till mål. Du är länken till vår kund och samordnar konstruktion, produktion, leverans och montage.

I rollen som säljande projektledare ingår att:
 • Sälja och projektleda egna projekt i samarbete med nya och gamla kunder
 • Upprätta kundoffert och avtal gällande våra stomsystem
 • Ansvara och driva projekten från tagen order till leverans/montage samt uppföljning
 • Samordna internt med konstruktörer, projektörer, transport och montage
 • Ta fram budget och prognoser inom ansvarsområdet
 • Inköp av externa produkter till de egna projekten
 • Upprätta kalkyler och tidplaner
 • Identifiera och bevaka bransch och marknad inom verksamhetsområdet
En framgångsrik säljande projektledare ser helheten och är duktig på att kommunicera. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt, är drivande, mål- och kvalitetsmedveten och intresserad av problemlösning.

Vi söker dig som har:
 • Bakgrund som säljare och/eller projektledare
Meriterande:
 • Erfarenhet av prefabricerad betong
 • Erfarenhet av byggentreprenader och konstruktionsarbete
 • Projektförsäljning
Du har lätt att uttrycka dig i tal och skrift. Som person är du initiativrik och noggrann, med god förmåga att samarbeta med andra på ett konstruktivt och positivt sätt. Körkort är ett krav. Du får räkna med ett antal resdagar i tjänsten varje år.

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Kjell Andersson, 0733 84 72 97,
Jobbfakta
Kontakt

Ring Kjell Andersson, 0733 84 72 97

Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.