Projekteringsledare Eskilstuna

Om jobbet

NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda.

Rollen hos oss

Som projekteringsledare ansvarar du att leda och samordna projekteringen i enskilda hus- eller bostadsprojekt. Du medverkar vid upphandlingen av underentreprenörer och konsulter. Du upprättar även risk- och möjlighetsanalyser samt ansvarar för att lagstiftningen följs vid projekteringen. Du arbetar i nära samarbete med projektchefer/projektledare, platschefer, anbudsingenjörer och inköpare.

På NCC har vi ett fokus på utveckling av virtuellt byggande vilket innebär att du som projekteringsledare kommer att vara väl insatt i dessa frågor. Vi jobbar i NCC Projektstudio som bygger på arbetsmetodiken lean, samlokalisering och VDC.

Dina erfarenheter

Vi söker dig som har relevant byggteknisk utbildning och några års erfarenhet inom projektering/produktion av hus/bostadprojekt. Du trivs med att arbeta i en roll där du leder och driver projekt framåt. Vi förutsätter att du har god datorvana.

Dina egenskaper

Du är en resultatinriktad person som drivs av utmaningar och sätter en stor ära i att utföra ett bra jobb inom uttalade tidsramar. Du trivs i rollen att leda och samordna. Du har förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer såväl internt som externt. Vi tror även att du är nyfiken och lyhörd, med intresse för både analytisk och kreativ problemlösning.

Som ledare är det dessutom viktigt att du känner dig bekväm med våra grundläggande värderingar - ärlighet, tillit, respekt och framåtanda - där vi ser dig som en naturlig förebild.

Ytterligare information

Tillsvidareanställning med placering i Eskilstuna.

Vi erbjuder

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation av projekt där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Till din hjälp har du mycket kompetenta kollegor. Vi erbjuder dig ett mycket intressant arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Du erbjuds också kompetensutveckling inom ramen för NCC:s utbildningsprogram för att kunna prestera på bästa sätt i din roll.

Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Vi har gjort vårt medieval och undanber oss samtal från försäljare.

Registrera din ansökan och ditt CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2016-11-14

Välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner

Hampus Bylén

HR-Partner

+46 (0)70-3369620

hampus.bylen@ncc.se
Jobbfakta
Ort
Eskilstuna
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Industri & Anläggning
Underkategori
Projektledare
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 nov

Om företaget

NCC är ett av de ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen i norra Europa med en omsättning på 57 Mdr SEK och 18 000 anställda.

NCC utvecklar och bygger bostäder, kommersiella fastigheter, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion, såsom kross och asfalt, samt svarar för beläggning, drift och underhåll av vägar.

NCC:s huvudsakliga verksamhet bedrivs i Norden. I Baltikum bygger NCC
bostäder och hus. I Tyskland och S:t Petersburg bygger NCC främst bostäder. NCC:s vision är att vara det ledande företaget i utvecklingen av framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation.

NCCs vision är att vara det ledande företaget i utvecklingen av framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation. Vi jobbar med att ständigt förnya byggbranschen och skapa bästa tänkbara arbetsmiljö för våra anställda. NCC Construction Sverige utvecklar hus-, anläggnings- och infrastrukturprojekt.