PLC programmerare & Elkonstruktör

Om jobbet

Ort

I första hand i Vingåker men vi är öppna för flexibla lösningar.

Sista ansökningsdag:

Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden.

OLSONS vill föryngra och förnya sin organisation och behöver därför unga, drivna och utvecklingsbara El- och Automationsingenjörer.

Vad vi erbjuder:

Våra medarbetare är vårt största värde, därför lägger vi stor vikt vid trivsel på arbetet och man kontinuerligt utvecklas i sin yrkesroll. Hos oss på OLSONS kommer du arbeta i en positiv företagskultur med entreprenörsanda, teamkänsla och dagligen nya utmaningar! För rätt person erbjuder vi stora personliga utvecklingsmöjligheter och ett fritt arbete där du själv kan styra och planera din dag med frihet under ansvar.

Arbetsuppgifter:

Dina arbetsuppgifter bestå av framtagning, utveckling, konstruktion, programmering och idrifttagande av kompletta styrsystem för maskinlinjer och automatiseringsutrustningar. Du kommer även att Ingå i koncernens teknik och utvecklingsgrupp.

Resor förekommer, både i och utanför Sverige, därför söker vi dig som har ett intresse av att få uppleva världen i tjänsten.

Rollen som projektledare inom el- och automationsområdet är en viktig del av ditt arbete och vi tillhandahåller rätt kompetensutveckling inom området.

Kvalifikationer:

PLC och HMI programmering är en huvudarbetsuppgift. Kunskaper inom något programmeringsverktyg såsom Schneider, Siemens, Mitsubishi eller liknande krävs.

Du har kunskap inom konstruktionsverktyg såsom ElproCAD, Solid Works eller liknande och det är en meriterande om du har viss erfarenhet av elkonstruktion. Det är en fördel om du har kunskap i gällande direktiv. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Personlighet:

För att lyckas i rollen tror vi du är en driftig problemlösare med ett stort tekniskt intresse som ständigt vill lära nytt och är öppensinnad för ny teknik.

Samtidigt som du är analytisk, lösnings- och kundorienterad med en god portion ansvarstagande. Drivkraften som du har balanserar du med lyhördhet för omgivningen samt en god känsla för kommunikation och samarbete med både interna och externa samarbetspartners. Du har ett strukturerat arbetssätt och förmåga att se strukturer och helhet samt utveckla och förbättra tekniska lösningar.

Placeringsort:

I fösta hand i Vingåker men vi är öppna för flexibla lösningar.

Är du intresserad?


Då ska du ansöka så snart som möjligt. Vid frågor om tjänsten kontakta Tomas Olson 0705-504228. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker enbart via mail till tomas@olsons.se
Jobbfakta
Kontakt

Mejla eller ring Tomas Olson, 0705 50 42 28

Publicerad

20 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 jan

Om företaget

OLSONS är ett teknikföretag som jobbar med industriell automation och förebyggande underhåll med fokus på plåtbearbetningsmaskiner inom verkstadsindustrin, då framförallt i Norden och Baltikum. Hos oss förenas många års erfarenhet från industriautomation och kunskap från förebyggande underhåll med ny teknik och nytt kunnande. Detta tillsammans med våra drivna medarbetare gör oss till det givna valet för alla typer av automationsbehov. OLSONS huvudverksamhet finns idag Sverige samt övriga länder i Norden och Baltikum. Vi utvecklar våra produkter och tjänster i tätt samarbete med våra leverantörer som finns i Taiwan, Kina, Italien och USA.


Hitta hit

Vingåker Visa på karta

Visa var