Platschef Byggservice

Om jobbet

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande samt förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror att man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö. Välkommen till oss om du vill vara med om något stort - att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer.

Nu söker vi en erfaren platschef till vår Byggserviceverksamhet i Nyköping. Avdelningen är inne i en spännande tillväxtfas och vi har många intressanta projekt på gång. Vi har ett brett spektrum av storlek och typ av projekt vilket skapar stora möjligheter för att växa och utvecklas inom NCC och vi söker nu en erfaren platschef som ska ansvara och stötta vår nuvarande verksamhet.

Här är dina nya utmaningar

En platschef på NCC har ett omväxlande jobb med stort eget ansvar ifrån att beställningen skrivits på till att vi lämnar över till nöjda och stolta kunder. Tillsammans med kunniga medarbetare leder du jobbet mot mål och har ögonen på tid, kvalitet och ekonomi. Dina arbetsuppgifter kan se väldigt olika ut beroende på i vilket skede projektet befinner sig och dagarna består i en hel del möten med både medarbetare och underentreprenörer. Du kommer ha en nyckelposition med både ansvar och utmaningar men du kommer också kunna ta del av mycket klokskap och stöd från organisationen som finns tillhands när du behöver hjälp med anbudsförfarande, entreprenadjuridik eller inköp.

Det här förväntar vi oss av dig

För att trivas som platschef är du inte rädd för utmaningar, modig nog att tänka nytt och tycker om att leda. Dina personliga egenskaper är viktiga och tror att en av de viktigaste är att skapa och utveckla relationerna med kunder, underentreprenörer och främst av allt, dina medarbetare. Du gillar att leda och inspirera. Du är lyhörd, kan sätta ner foten och fatta beslut när det behövs och delar vår tro att en bra och säker arbetsmiljö gör skillnad.

De här erfarenheterna och kunskaperna vill vi att du har

Vi söker dig som har en byggteknisk högskolexamen och minst 3 års erfarenhet av en liknande roll, alternativt längre praktisk erfarenhet som platschef eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har flera års erfarenhet som platschef inom husbyggnad, och har du tidigare erfarenhet från stora projekt är det meriterande. Ditt ledarskap, datorvana och genuina engagemang för ditt jobb tillsammans med hög problemlösningsförmåga är faktorer som är viktiga för att passa som platschef hos oss.

Ytterligare information Anställningsform är tillsvidare på heltid och du kommer att arbeta runt Nyköping med omnejd. B-körkort är ett krav.

Kom och väx!

Hos oss på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Registrera din ansökan och CV nedan, gärna så snart som möjligt dock senast 2016-10-28.

NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda.
Jobbfakta
Ort
Nyköping
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Underkategori
Chefsbefattningar
Publicerad

28 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 okt

Om företaget

NCC är ett av de ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen i norra Europa med en omsättning på 57 Mdr SEK och 18 000 anställda.

NCC utvecklar och bygger bostäder, kommersiella fastigheter, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion, såsom kross och asfalt, samt svarar för beläggning, drift och underhåll av vägar.

NCC:s huvudsakliga verksamhet bedrivs i Norden. I Baltikum bygger NCC
bostäder och hus. I Tyskland och S:t Petersburg bygger NCC främst bostäder. NCC:s vision är att vara det ledande företaget i utvecklingen av framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation.

NCCs vision är att vara det ledande företaget i utvecklingen av framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation. Vi jobbar med att ständigt förnya byggbranschen och skapa bästa tänkbara arbetsmiljö för våra anställda. NCC Construction Sverige utvecklar hus-, anläggnings- och infrastrukturprojekt.