Om jobbet

Beskrivning av tjänsten
Som platschef på Peab Anläggning i Södermanland arbetar du självständigt med att driva anläggningsprojekt inom Mark, Anläggning och Betong i storleksordningen 5-50 mkr. Platschefen har ansvaret för den dagliga planeringen, produktionen, ekonomisk uppföljning samt kund- och medarbetarkontakter där du har stor påverkan i hur du driver ditt jobb. Till ditt stöd finns arbetschef, stab, kalkyl mm.

Peab söker en person som är duktig i planerings- och produktionsfrågor som kan utveckla befintliga kunder och kontakter och stå arbetschefen nära i tidiga skeden. Produktionen kommer att vara i Eskilstuna med omnejd.

Dina erfarenheter
Vi söker dig som har bygg/anläggningsteknisk utbildning och relevant arbetslivserfarenhet. Erfarenhet från att ha arbetat på ett anläggnings- och entreprenadföretag allra helst som platschef i flera år. Vi välkomnar även dig som arbetat som platschef i ett par år eller som arbetsledare med ett större ansvar.

Dina egenskaper
Du bör ha goda ledaregenskaper och vara driven som person samt kunna uppge goda referenser. Du drivs av entreprenörsanda och gillar problemlösning. Du är även strukturerad, självgående samt ställer höga krav på dig själv och andra. Din datamognad samt ekonomiska kunskaper är goda.

Körkort och tillgång till bil är ett krav.

Urval sker löpande och start är snarast med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Nathalie Widerberg, Personal, 073 337 1936, nathalie.widerberg@peab.se
Jobbfakta
Kontakt

Ring Nathalie Widerberg, Personal, 073 337 1936

Publicerad

41 dagar sedan

Sista ansökningsdag

1 jan

Om företaget

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.