Personal för timanställning

Om jobbet

Om tjänsten

Till vår uthyrningsverksamhet i Eskilstuna med omnejd söker vi nu medarbetare som vill arbeta extra/timmar ute hos våra kunder inom industri och logistik. Du ingår i vår timpool för att täcka upp behov hos vårt kundföretag vid tillfälliga arbetstoppar, frånvaro och ledigheter. Du blir anställd som konsult och uthyrd till kundföretaget av Arena Personal.
Arbetsuppgifterna kan vara väldigt varierande, vilket ställer krav på stor flexibilitet.

Observera att det är ett krav att du som söker har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, t.ex. annat arbete, studier eller eget företag, för att bli aktuell för denna tjänst.

Din profil

För att lyckas i detta arbete är det viktigt att du är arbetssam och tycker om att arbeta hårt. Jobbet består delvis av relativt tunga arbetsmoment och det kräver att du som söker har god fysik och uthållighet. Vi ser vidare att du gillar rotation i arbetet, du har lätt att lära och ta till dig nya uppgifter och direktiv. Som person är du självgående och nyfiken. Du är serviceinriktad, noggrann och hjälpsam. Arbetet innebär även att du måste vara en duktig lagspelare med god samarbetsförmåga.

För att vara aktuell för detta extraarbete är det ett krav att du har annan huvudsaklig sysselsättning. Med annan huvudsaklig sysselsättning menas t.ex att du studerar, har eget företag eller att du har en deltidsanställning på minst 50%. Observera att sökande som inte uppfyller detta ej behandlas.
Vi ser gärna att du är flexibel och kan ta arbetspass med kort varsel. Det är viktigt att du beskriver i din ansökan vilken annan sysselsättning du har och hur många vardagar du är intresserad av att arbeta per vecka.
Körkort B och tillgång till bil är meriterande.
Truckkort A1-4, B1-4 är meriterande.

Vi erbjuder

Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens.
Du har nära kontakt med din personalansvarige som stöttar dig och fungerar som ditt bollplank för att du ska lyckas i dina uppdrag. För oss är det viktigt att du trivs och mår bra. Självklart har vi som auktoriserat bemanningsföretag kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet.
Vi värdesätter en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Det skapar trivsel och kvalitet för våra kunder och dig som anställd.
Vi erbjuder tjänster inom olika områden och på olika nivåer. Hos oss har du chans att utvecklas genom varierande typer av uppdrag hos våra kunder. Du får flexibla arbetsförhållanden och -tider. Som extern medarbetare har du möjlighet att lära känna olika arbetsgivare och medarbetare, se nya arbetssätt och processer, arbeta i flera system och därmed bredda din kompetens och samla erfarenhet. Du får även viktiga kontakter ute på olika arbetsplatser och detta nätverk kan vara till stor hjälp längre fram i din karriär. Samtidigt står vi bakom dig och ger stöd när det är nödvändigt! Många av våra medarbetare får anställning hos våra kunder efter genomfört uppdrag.

Ansökan

Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på "ansök här" eller "ansök via extern webbplats".
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på "Sök jobbet" och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Eskilstuna
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
5
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Logistik
Publicerad

1 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. Vi försöker hitta uppdrag som passar dig som medarbetare så att du hela tiden utvecklas för då vet vi att du trivs och gör ett bra jobb! Vi agerar professionellt i alla lägen och har gedigen kompetens i bolaget. Du som medarbetare får därför trygghet och en kompetent arbetsgivare. Våra personalansvariga arbetar från början till slut med kunder och medarbetare i hela bemanningsprocessen vilket gör att vi har en nära kontakt och vet vad som är på gång och aktuellt för dig för tillfället.