Pedagogresurs/lärare till åk 6 på Frejaskolan

Om jobbet

Du kommer att arbeta i åk 6 som pedagogresurs/lärare. I dina arbetsuppgifter kommer det ingå undervisning av mindre elevgrupper, vara ett stöd åt enskilda elever under lektionstid och raster samt undervisning av matematik. På eftermiddagarna övergår du till att arbeta på fritidshemmet.

Kvalifikationer
Vi vill att du har erfarenhet från arbete i skola och goda kunskaper matematik. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Gnesta kommun har tagit ställning till kanaler och marknadsföring för rekrytering. Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Jobbfakta
Ort
Gnesta
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Kontakt

Ring Bengt Greiff, 0158-275262

Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Igår

Om arbetsplatsen

Gnesta ligger i hjärtat av den sörmländska kulturbygden. Här finns den lilla lugna staden och den pulserande livaktiga landsbygden. Här finns naturen runt husknuten med härliga möjligheter till ett aktivt friluftsliv. Vi är 750 medarbetare som arbetar i kommunen för att ge våra medborgare den bästa servicen. Du är välkommen att bli en av oss.