Neabgruppen söker elektriker till Nyköping

Om jobbet

Neabgruppen erbjuder det senaste inom elteknik och automation. Allt sedan starten 1987 har våra kunder fått unika lösningar anpassade till deras verksamhet och till byggnadens förutsättningar. Ett sådant helhetstänk kräver att vi ligger i framkant. Att vi identifierar behov och implementerar åtgärder som är rätt för kunden. Att vi erbjuder det senaste inom smarta installationer. Att vi projekterar och ritar för energieffektiva lösningar. Och att vi är certifierade inom KNX. Välkommen till en gammal elfirma som tänker nytt!

Elektriker sökes mot service och entreprenad!

Vi har under året anställt flera elektriker i Nyköping men nu vill vi bli ännu fler med start i början av nästa år.

Hur ser din arbetsdag ut?
Neabgruppen finns idag i Norrköping, Linköping och Nyköping. Kontoret är nyetablerat i Nyköping och vi växer. Därmed söker vi dig som vill bli en viktig del i vårt nya team. Som elektriker inom entreprenad, får du en nyckelroll inom vårt företag, för att driva våra framgångsrika projekt vidare. Du kan komma att få jobba en del med serviceuppdrag också i och runt om Nyköping.

Vem trivs här?
Vi ser att du har minst tre års arbetslivserfarenhet som elektriker mot entreprenad eller service. Du har en positiv inställning till arbete och tar dig an arbetsuppgifter med högt engagemang. Du klarar av att höja ditt arbetstempo då arbetssituationen kräver det och behålla energin. Du använder din tid och dina resurser på ett effektivt sätt för att uppnå teamets mål. Du har god förmåga till att fokusera på arbetskvalitet och säkerställer att arbetet blir gjort på rätt sätt. Sist men inte minst är du en god kollega, som värderar hjälp och bidrag från andra och ser till teamets bästa. Du bidrar till allas trivsel och välmående.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig en utvecklingsinriktad tjänst hos oss på Neabgruppen! Vi värdesätter våra medarbetare och har en framåtanda som främjar din utveckling. Vi är i en tillväxtfas och för rätt person finns goda möjlighet till nya roller som projektledare eller liknande. Neabgruppen blev framröstad till Årets Bästa El-företag i Sverige 2016, i klassen stora elföretag. Neabgruppen ägs idag av Johan Tankred och Tommy Karlbom och företaget har ökat sin omsättning från 14 milj kr till 40 milj kr på två år.

Denna rekrytering genomförs i samarbete med Adecco. Adecco är världens största HR partner med tjänster inom rekrytering, bemanning, omställning och utveckling. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se

Är du intresserad?
Då ska du ansöka nu! Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Sista ansökningsdag är 31/12. Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Johanna Bradley på tel: 011-191836 eller johanna.bradley@adecco.se

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Välkommen att söka!
Jobbfakta
Ort
Nyköping
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Underkategori
Elektriker
Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.