Montörer

Om jobbet

Arbetsuppgifter

Framöver ser vi en ökad efterfrågan av montörer bland våra kunder i Nyköping. Vi söker nu efter dig som vill anmäla ditt intresse för eventuellt kommande tjänster som montör.

Formell kompetens
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift
  • Minst 2 års erfarenhet som montör
  • Kunskap om ritningsläsning
Vi ser det även som en stor fördel om du har:
  • Utbildning inom industrin
  • Traverskort
  • Truckkort A1-4 B1-4
Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är van att arbeta självständigt och kan ta egna initiativ. Du måste ha god kommunikation och social förmåga men även vara flexibel. Som person är du även mycket händig, snabb, och extremt noggrann men även lyhörd för att kunna ta till sig instruktioner och direktiv.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Nyköping med omnejd

Tillträdesdag

Efter behov.

Information

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.
Jobbfakta
Ort
Nyköping
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Montör
Publicerad

35 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 nov

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.