Praktisk projektledare prefab

Om jobbet

Om företaget

VMP Bemanning i Katrineholm söker nu en montageledare för operativt och projektledande arbete inom området mekanik/bygg och anläggning. Tjänsten avser en rekrytering direkt till vår nya kund och är på heltid. Anställningen börjar med en provanställning som övergår i en tillsvidareanställning för rätt person.
Företaget är på stark frammarsch och erbjuder varierande arbetsuppgifter i spännande projekt.

Dina arbetsuppgifter

Arbetet bedrivs i projektform där du kommer vara delaktig från början till slut. Utifrån konstruktörens ritningar ska alla delar tillverkas och förmonteras för att sedan monteras på plats och installeras hos företagets kunder. Väl där kommer din roll att vara den som montageledare där du ska arbetsleda personal med samtidigt även jobba själv operativt. I arbetet ingår alltså resor och tid borta från hemmet. Arbetsområdet är hela Sverige. Arbete sker till 75% hos kunden, stationerad i Katrineholm, och till 25 % på orten dit projektet är beställt.

Din Profil

Vi söker dig med praktisk erfarenhet från montering av prefabricerade byggnationer, grovmekanik och ritningsläsning. Har du bakgrund från byggbranschen är detta meriterande.

Den person vi söker bör trivas i sociala sammanhang, gilla utmaningar och uppskatta att jobba i ett team där man tillsammans, och utan prestige, jobbar mot det gemensamma målet. Som företagets representant ute på projekten bör du även vara representativ, lugn, stabil och kvalitetsmedveten.

B-körkort är ett krav. Har du alla eller någon av dessa utbildningar är det meriterande: Säkra lyft, travers, truckkort, heta arbeten, mobila arbetsplattformar.

Då kundföretaget växer har man ett omgående behov och intervjuer kommer därför att ske löpande.
Jobbfakta
Publicerad

52 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag.
Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland, Estland och
Rumänien. Under förra året (2015) omsatte VMP 1,15 miljarder kronor och samarbetade med 3 000 kunder.

VMP Groups affärsidé är att leverera innovativa lösningar inom personalområdet som kombinerar effektivitet med ansvarstagande. Kort sagt
"Startsträcka 0 - Ansvar 100".


Hitta hit

Katrineholm Visa på karta

Visa var