Mekaniker till Nyköping

Om jobbet

I arbetsuppgifterna ingår allt från enklare service och underhåll till mer avancerade renoveringar och felsökningar på lantbruksmaskiner. Du bör ha fordonsteknisk utbildning och/eller praktisk erfarenhet av arbete med tunga fordon. Resor och arbete i fält ingår i arbetet därför krävs körkort, lägst klass B.

Önskvärt är att du har kunskap om el, kan läsa elscheman och har erfarenhet av hydraulik. Du förstår engelska manualer och har datorvana.

Vi vill att du gillar utmaningar, är självgående och sätter kunden i fokus. Du bör också ha ett gott ordningssinne och intresse för att vidareutbilda dig.

Placeringsort är Nyköping.

Vill du ha mer information om tjänsten, kontakta verkstadschef Jan Filipsson 010-556 31 67.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Urval kommer att ske löpande. Tillträde enligt överenskommelse. Betyg och intyg lämnas vid eventuell intervju.
Jobbfakta
Publicerad

40 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 nov

Om företaget

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 29 000 svenska lantbrukare, är 10 500 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 37 miljarder kronor. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Kungsörnen, GoGreen, Schulstad, Gooh, Finn Crisp och Bonjour. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom att vi har forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan, kan vi tillsammans ta ansvar från jord till bord.


Hitta hit

Nyköping Visa på karta

Visa var