Medarbetare till mekonomens leverantörsreskontracenter i strängnäs

Academic Work · Ekonomi · 12 dec

Om jobbet

Är du en person som tycker om att klura och analysera händelser för att säkerställa att saker står rätt till? Har du viljan att få in en fot på ett välkänt företag där du får jobba med fakturamatchning? Är du självständig och tycker om att ta eget ansvar? Då är detta en tjänst för dig. Välkommen in med din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Mekonomens räkning en ny medarbetare till deras leverantörsreskontracenter i Strängnäs. Du kommer att jobba i ett team som i dagsläget består av 6 personer.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Mekonomens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
AcademicWork

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Mekonomen.

Arbetsuppgifter

Som medarbetare på leverantörsreskontracentret kommer du främst att arbeta med fakturamatchning, dvs att exempelvis matcha beställda fakturerade varor med varandra. Då fakturorna kan skilja sig i exempelvis antal och pris så är det viktigt att man analyserar och säkerställer att alla uppgifter är korrekta och stämmer det ej gör man en uppföljning för att hitta problemet. Viss grundläggande bokföring ingår också i arbetsuppgifterna.

Du kommer till exempel att arbeta med:
  • Olika ekonomi- och fakturasystem
  • Ha kontakt med olika avdelningar i koncernen för att säkerställa exempelvis priser
  • Ansvara för att matchning av fakturor blir korrekt gjord
Tjänsten passar dig som tycker om att klura och är analytisk av dig och vill få in foten på ett välkänt företag där det finns stora möjligheter till ett långsiktigt samarbete om bägge parter är nöjda.

Vi söker dig som
  • Har grundläggande kunskaper inom fakturahantering och enklare redovisning
  • Är van vid att jobba i olika IT-system
  • Har goda kunskaper i Excel
  • Talar och skriver flytande i svenska
Det är meriterande om du har jobbat i systemet Microsoft Dynamics, eller i något annat stort ekonomisystem, men detta är inget krav.

Som person är du noggrann och analytisk och du tycker om att dyka in i olika uppgifter och klura på dem. Vidare är du självständig och trivs bra med att jobba på egen hand med de uppgifter du ansvarar för samtidigt som du tycker om att vara en del av ett team som man kan bolla med och hjälpas åt på vägen. Du ska inte vara främmande för att röra dig i olika IT-system och också vara bekväm med telefonkontakt då det i arbetet ingår att ha kontakt med olika avdelningar inom koncernen för att lösa olika problem som uppstår.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Strängnäs
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Strängnäs
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Publicerad

49 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

Mekonomen vill ge alla ett enklare BilLiv. Det är också därför de erbjuder både service av din bil och ett stort utbud av produkter, på webben och i butiker runt om i landet. Deras affärsidé lyder som följer "Mekonomen ska med innovativa koncept, hög kvalitet och en effektiv logistikkedja erbjuda konsumenter och företag lösningar för ett enklare BilLiv"

Academic Work Fotbollslandslaget - 1# The Office

Dagens talanger är framtidens stjärnor, både på jobbet och på fotbollsplanen. Här tränar U20-landslaget inför VM. På vårt kontor.