Lastare sökes för uppdrag i Strängnäs!

Om jobbet

Är du en stresstålig och ansvarsfull person redo för ett utomhusuppdrag? Kan du starta ett uppdrag omgående? Då har vi jobbet för dig! Just nu söker Adecco lastare för långsiktigt uppdrag till Benders Byggsystem AB i Strängnäs!


Om jobbet

Benders Byggsystem AB utvecklar, tillverkar och monterar industriellt producerade stommar i betong och stål för flerfamiljshus, kontor, industri och handel. Benders Byggsystem AB levererar helhetslösningar från projektering till färdigmonterad stomme. Benders Byggsystem har en fabrik i Strängnäs och ett kontor på Tyrgatan i Stockholm.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar att lasta på och av betongelement med hjälp av travers. Du kommer att arbeta självständigt och själv ansvara för och hålla koll på din station. Arbetet sker utomhus.

Om dig

Du har truck- och traverskort och erfarenhet av att köra truck och travers. Du har erfarenhet av att lasta och lossa sedan tidigare. Har du erfarenhet av att köra lastbil är det ett plus. Du har lätt för siffror och har lätt för att hålla koll på order och beställningar. Som person är du stresstålig, ansvarstagande och plikttrogen. Du är van vid att arbeta självständigt men hjälper gärna dina kollegor när det behövs. Meriterade om du har hjullastarkort. Körkort och tillgång till bil är ett krav.

Om anställningen

Tjänsten som lastare är ett konsultuppdrag och startar omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan

Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vid frågor angående registrering av ansökan i Zero Lime kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Strängnäs
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.