Lärare i yrkessvenska

Lernia · Utbildning · Sista dagen!

Om jobbet

Om företaget

För kunds räkning söker vi en lärare i yrkessvenska.

Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med elever från olika yrkeskategorier, och göra individuella utbildningsplaner samt handleda dem med hjälp av individanpassad litteratur för respektive yrke. Du kommer också hålla gemensamma genomgångar/föreläsningar för gruppen inom området svenskt arbetsliv. Eventuell språktestning kan förekomma.

Formell kompetens

Du som söker tjänsten har lärarexamen och lärarlegitimation (eller ansökt om sådant) gärna med 30 hp (20 p) i svenska som andraspråk. Erfarenhet från att arbeta med nyanlända, gärna som SFI-lärare/utbildare, är meriterande. Legitimation i svenska alternativt annat ämne kan ses som meritande för tjänsten.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, där rätt inställning är av avgörande betydelse. Det är viktigt att du verkligen brinner för att deltagarna ska lyckas och få ut mesta möjliga av sin tid hos Lernia. Vi söker en person som är en lagspelare, då du kommer att arbeta med flera olika konstellationer av kolleger.

Vi söker dig som ser möjligheter, ha god pedagogisk förmåga och gillar när det händer mycket omkring dig. Vi söker dig som kan tänka i nya banor och är ansvarstagande person. Vi ser gärna att du är utåtriktad, kreativ och lösningsfokuserad. Det är viktigt att du är kommunikativ i din roll som lärare.

Du känner dig bekväm med tekniska hjälpmedel och digitala plattformar. Du är duktig på att samarbeta men även att ta egna beslut samt skapa och vårda kundrelationer. Då studieupplägget hos kunderna samt elevernas behov kan variera ska du kunna arbeta självständigt och med stor flexibilitet.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Halvtid/Flen

Tillträdesdag

Snarast

Information

Detta är ett hyruppdrag som konsult på Lernia inledningsvis t om årsskiftet 2016-2017. Det finns möjlighet till förlängning av uppdraget, samt ökning av omfattningen till heltid i kombination med uppdrag för samma kund i Eskilstuna. För mer information, kontakta ansvarig rekryterare på hanna.karlsson@lernia.se
Jobbfakta
Ort
Flen
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.