Kundtjänstmedarbetare till Telenor/Bredbandsbolaget

Om jobbet

Jobbeskrivning

Nu söker vi medarbetare till kundtjänst/teknisk support till vår kund som är belägen i centrala Eskilstuna. Välkommen med din ansökan!

Som vår medarbetare representerar du Telenor - Bredbandsbolaget; hjälper deras kunder med olika frågor och säljer deras produkter och tjänster utifrån kundernas behov. Du och dina kollegor arbetar tillsammans mot uppsatta mål och fokuserar på att ge god support och att bjuda kunden på en härlig upplevelse.

Som supportmedarbetare är du expert på att coacha kunden till rätt lösning. Kort sagt: Fokus ligger på att skapa nöjda kunder genom att lösa deras frågeställning och erbjuda kunderna marknadens bästa produkter. Hos vår kund finns goda karriärmöjligheter. Du får en flygande start, som följs upp med utbildning och kompetensutveckling. Du kommer bli rustad för att kunna ta kunderna till nästa nivå i deras digitala liv.

Är detta du?
Vi söker dig som har godkänd gymnasiekompetens och goda språkkunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Du är tydlig i din kommunikation och skapar lätt förtroende genom att vara lyhörd inför kundens behov. Du har god datavana och trivs med telefonen som verktyg. Erfarenhet av försäljning och service är en fördel. Du kan presentera lösningar och tala om spännande produkter och tjänster så att alla förstår.

Du älskar service och att göra kunder nöjda genom att vara coachen, som hittar lyckade lösningar. Du är en person som delar våra värderingar. Det betyder att du inspirerar, håller dina löften, visar respekt för dina kunder och kollegor och gör det komplicerade enkelt i alla lägen.

Tjänstgöringsgrad: 80%-100% av en heltidstjänst.
Schemalagd arbetstid: Dag, kväll och helg.
Fast månadslön enligt Unionens kollektivavtal med möjlighet till extra bonus.

Vad erbjuder vi dig?
  • Chansen att jobba i ett drivet team med hög ambitionsnivå
  • Få in en fot i arbetslivet
  • Utökad erfarenhet och kunskap kring kundtjänst, teknik och merförsäljning
  • Personlig utveckling
  • Inom Uniflex finns det goda karriärmöjligheter då vi arbetar aktivt med internrekrytering
  • Anställningen börjar med 6 månaders provanställning hos Uniflex. Om du visar framfötterna finns goda möjligheter att bli direktanställd hos Transcom.
Har du frågor kring tjänsten? Maila mikaela.sedell@uniflex.se.

Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Välkommen att ansöka redan idag!

Sökord: teknisk support, support, nätverk, teknik, bredbandssupport, bredband, kundsupport, callcenter, kundtjänst, kundtjänstmedarbetare, support, supportmedarbetare, teknik, teknisksupport, kundtjänstarbetare, kundservice, kundservicemedarbetare, kundservicearbetare, service, serviceyrke, kundbetjäning, kundhantering, kundbemötande, kundserviceagent,Transcom.
Jobbfakta
Ort
Eskilstuna
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
5
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Kundtjänst
Kontakt

Mejla Mikaela Sedell

Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.