Kreativ Produktionstekniker till Oxelösunds Hamn

Om jobbet

Tjänsten som Produktionstekniker innebär att du tillsammans med produktionspersonal och entreprenörer söker optimala lösningar för att utveckla och säkerställa driften. Du blir en del av område Stålhamnens driftledning som består av fyra medarbetare, direkt underställd Chefen för Stålhamnen.

I arbetsuppgifterna ingår även att följa upp och analysera data samt driva förbättringsarbete för att långsiktigt och kostnadseffektivt öka anläggningens tillgänglighet och produktivitet.

Arbetet kräver nära samarbete med kollegor i produktionen och entreprenörer.

Arbetet ställer stora krav på samarbetsförmåga, att vara en god kommunikatör, att förstå vikten av affärsmässighet och en väl utvecklad social kompetens. Du bör ha en teknisk utbildning gärna på högskolenivå, eller ha förvärvat motsvarande kunskaper på annat sätt. God kännedom om processer och underhållsarbete är meriterande.

I tjänsten ingår även ansvar för hamnskydd enligt ISPS.

Du är en van datoranvändare och har goda kunskaper i engelska.

Tjänsten söker du via www.cojn.se. Sista ansökningsdag 2016-12-18.
Intervjuer sker fortlöpande. Information lämnas av Staffan Bergentoft på tfn
0768-501 176.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Kontakt

Ring Staffan Bergentoft, 0768-501 176

Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

Oxelösunds Hamn är ett förutseende serviceföretag som utvecklar och säljer hamnrelaterade terminaltjänster i effektiva systemlösningar till våra kunder. Hamnen utvecklas i snabb takt både avseende volymer och affärer.Oxelösunds Hamn har flera fördelar; 16,5 meters vattendjup, den är isfri, har kort insegling och specialiserad för att hantera tunga godsflöden till/från Mälardalen, Bergsslagen och Stockholm. Hamnen drivs dygnet runt, vilket gör att fartyg kan lasta och lossa direkt vid anlöp. Detta möter de effektivitetskrav som rederierna idag ställer på moderna hamnar