Koordinator med CRM-kunskaper till ZEISS i Eskilstuna

Om jobbet

Trivs du i en varierande och stöttande roll med mycket kundkontakt? Har du erfarenhet av att arbeta i en koordinerande roll med CRM-system? Då kan du vara ZEISS nästa koordinator till avdelningen Industriell Mätteknik med placering i Eskilstuna. Välkommen in med din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker för ZEISS räkning en koordinator för avdelningens resurser för applikation, utbildning samt mjukvaror. Du kommer att ha din stationeringsort i Eskilstuna och arbeta tillsammans med ett drivet och ambitiöst gäng på cirka sex personer. Anställningen beräknas inledas med cirka 3 månaders introduktion i Stockholm där du kommer få lära dig av mer seniora kollegor. Du kommer även ha möjligheten att delta i 1-2 utbildningar i tyska Oberkochen där huvudkontoret ligger.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och ZEISS önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos ZEISS.

Arbetsuppgifter

Tjänsten som koordinator är en bred roll där arbetsuppgifterna förekommer inom områdena för applikation, utbildning och mjukvara. Du kommer bland annat att arbeta med administration och försäljning av kundkontrakt för förekommande programvaror. Du kommer även vara behjälplig vid utbildningar, där du bland annat ansvarar för att registrera kursdeltagare och sköta kallelser, hotellbokningar och information till kunder rörarande kursupplägget. Som koordinator kommer du att vara spindeln i nätet och ha mycket kundkontakt både över telefon och genom att välkomna och ge service till kunder som exempelvis deltar i utbildningar hos ZEISS. Utöver detta kommer du även att vara behjälplig med annan administration som fakturahantering samt att offerera och attestera.

Du kommer till exempel att:
 • Administrera kundkontrakt för förekommande programvaror och utbildning
 • Offerera, fakturera samt attestera dokument
 • Representera företaget i samband med kundaktiviteter
 • Medverka till att kvalitets- och miljöarbetet bedrivs enligt system, policy och målsättning
 • Rapportera till Director Nordics Aftersales
Tjänsten passar dig som tidigare har arbetat med liknande arbetsuppgifter och vill utvecklas i en ansvarsfull roll hos företaget. Du kommer att arbeta lokalt i Eskilstuna, men vara en del av ett Nordiskt team. För rätt person kan det på lång sikt finnas utvecklingsmöjligheter inom Norden.

Vi söker dig som
 • Har mellan 1-4 eller flera års erfarenheter av liknande arbete och arbetsuppgifter
 • Har ett tekniskt intresse
 • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift då båda språken används inom koncernen
 • Har erfarenhet av att arbeta i ERP och CRM-system
 • Har god vana av att arbeta med PC och Officepaketet
Det är meriterande om du...

* Har erfarenhet av att arbeta i SAP

Som person är du serviceinriktad och kommunikativ då företaget är välkänt för sin goda service. Då arbetet innebär varierade uppgifter parallellt med varandra tror vi att du är självgående, flexibel och stresstålig för att kara av det. Vi ser även att du är strukturerad och noggrann i ditt arbete, då registervård innebär en stor mängd information att hålla rätt på. Kontoret i Eskilstuna består av ett mindre team där personalen arbetar nära varandra och för att trivas med gruppen tror vi därför att samarbete är något du prioriterar högt.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse, med hänsyn till uppsägningstid
 • Arbetstider: Kontorstider
 • Omfattning: Provanställning 6 månader med övergång till tillsvidareanställning
 • Placering: Eskilstuna, med planerad upplärning i Stockholm de 3 första månaderna
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på vas01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Eskilstuna
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Koordinator
Publicerad

36 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

Carl Zeiss AB ingår i ZEISS Group som är världsledande inom optik, finmekanik och instrument. Produktprogrammet omfattar mikroskopi, medicinsk optik, industriell mätteknik, kikare och kikarsikten. Koncernen har egen verksamhet i mer än 30 länder och representation i mer än 100 länder. Tillverkning sker i Europa, Nordamerika, Mexico och Asien. Huvudkontoret ligger i Oberkochen i södra Tyskland. I världen har koncernen en omsättning på 4.5 miljarder euro och ca 25. 000 anställda. ZEISS har funnits i 170 år.

ZEISS Nordics som omfattar Sverige, Danmark, Norge och Finland har ca 150 anställda och omsätter ca 600 miljoner SEK.

Läs mer på www.zeiss.se