Just nu söker vi en fastighetstekniker

Om jobbet

Om tjänsten

Som fastighetstekniker arbetar du löpande med drift- och underhållsfrågor inom vår kunds fastighetsbestånd. Du kommer bland annat att se till att värme, ventilation och andra tekniska system fungerar som de ska.
Inför vår/sommaren kommer mycket utav arbetet innebära grönyteskötsel.

Det ingår i rollen att självständigt utföra reparationer samt kunna göra bedömningar kring huruvida mer omfattande åtgärder krävs.

Din profil

Du som söker har:
  • Utbildning samt erfarenhet från arbete med fastighetsservice
  • Goda kunskaper inom fastighetsskötsel/teknik
  • Goda kunskaper inom VVS, ventilation samt byggrelaterade frågor
  • Goda datorkunskaper
  • B-körkort
För att lyckas optimalt i rollen som fastighetstekniker är det viktigt att du uppskattar varierande arbetsuppgifter och trivs med att arbeta både självständigt och i grupp. Du är kommunikativ, trivs med kundkontakt och bemöter kunder, leverantörer samt hyresgäster på ett professionellt sätt.

Vid eventuell anställning kommer utdrag ur belastningsregister krävas.

Vi erbjuder

Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens.
Du har nära kontakt med din personalansvarige som stöttar dig och fungerar som ditt bollplank för att du ska lyckas i dina uppdrag. För oss är det viktigt att du trivs och mår bra. Självklart har vi som auktoriserat bemanningsföretag kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet.
Vi värdesätter en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Det skapar trivsel och kvalitet för våra kunder och dig som anställd.
Vi erbjuder tjänster inom olika områden och på olika nivåer. Hos oss har du chans att utvecklas genom varierande typer av uppdrag hos våra kunder. Du får flexibla arbetsförhållanden och -tider. Som extern medarbetare har du möjlighet att lära känna olika arbetsgivare och medarbetare, se nya arbetssätt och processer, arbeta i flera system och därmed bredda din kompetens och samla erfarenhet. Du får även viktiga kontakter ute på olika arbetsplatser och detta nätverk kan vara till stor hjälp längre fram i din karriär. Samtidigt står vi bakom dig och ger stöd när det är nödvändigt! Många av våra medarbetare får anställning hos våra kunder efter genomfört uppdrag.

Ansökan

Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på "ansök här" eller "ansök via extern webbplats".
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på "Sök jobbet" och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Kontakt

Mejla eller ring Christian Olsson, 0709926347

Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

1 maj

Om företaget

Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. Vi försöker hitta uppdrag som passar dig som medarbetare så att du hela tiden utvecklas för då vet vi att du trivs och gör ett bra jobb! Vi agerar professionellt i alla lägen och har gedigen kompetens i bolaget. Du som medarbetare får därför trygghet och en kompetent arbetsgivare. Våra Konsultchefer arbetar från början till slut med kunder och medarbetare i hela bemanningsprocessen vilket gör att vi har en nära kontakt och vet vad som är på gång och aktuellt för dig för tillfället.