Junior arbetsledare sökes!

Om jobbet

Vill du ta ett kliv uppåt i karriären som projektledare och har erfarenhet av liknande jobb sedan innan? Vi har tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter
  • Leda och planera projekt inom lagerinstallation
  • Dela ut arbetsuppgifter och bygga upp lagerinredning
Som projektledare i den här tjänsten är det viktigt att du gillar att arbeta strukturerat och att arbeta tillsammans med andra människor. Som projektledare är du den viktiga länken mellan dina arbetstagare och uppdragens kunder så det är viktigt att du tycker det är viktigt med bra kommunikation.

Din profil

Skallkrav:
  • B-körkort
  • Truckkort
  • Svenska flytande i tal och skrift
Meriterande krav:
  • SSG entre industri/ Saxlyft certifikat/ Heta arbeten
  • Polska eller ryska i tal
  • Fallskyddsutbildning
Villkor

Start: Omgående
Placeringsort: Eskilstuna (med resor)
Omfattning: Heltid

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Jobbfakta
Ort
Eskilstuna
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Transport & Logistik
Underkategori
Projektledare
Lager
Kontakt

Ring Maria Wansölin, 0722452019

Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

1 nov

Om företaget

Företaget ligger i Eskilstuna men jobbar med uppdrag och kunder från alla delar av Sverige. De arbetar i projektform med att installera lager efter ex, en renovering eller ett lokalbyte. Företaget erbjuder en väldigt flexibel arbetsplats då det förkommer resor i tjänsten, men också en utvecklande roll som projektledare ifall du vill utvecklas och tycker det är kul att driva egna projekt. De är omkring 20 personer på företaget idag med två andra projektledare och jobbar med uppdrag av olika storlekar och grupper men som proejkledare kommer du att ha ansvar för ditt eget team så småningom.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.