Har du massor av bra ideér och är intresserad av ekonomi? Se hit!

Framtiden · Försäljning · 18 nov

Om jobbet

Har du entreprenörsanda och vill ha chansen att utveckla en alldeles egen verksamhet? Är du en idégivare med energi och dessutom tycker om trädgård? Här har du möjlighet till utveckling utan gräns!

Dina arbetsuppgifter

Som affärsutvecklare i det här uppdraget är det endast fantasin som sätter gränser för vad din tjänst kommer innebära. Du kommer inledningsvis att arbeta mot återförsäljare för att etablera en kundbas och efter det undersöka ett behov för vilka produkter inom trägårdsdekoration ni kan utveckla. I rollen som affärsutvecklare kommer du arbeta med
  • Försäljning till återförsäljare
  • Produktutveckling
  • Utveckla hemsida och verksamhet
  • Marknadsföring
Din profil

Skallkrav:
  • Kurs inom ekonomi/företagsekonomi
  • B-körkort
  • Svenska i tal och skrift
Meriterande krav:
  • Arbetat i någon form av trädgårdsbutik
  • Säljerfarenhet
Villkor

Start: Omgående alt. Efter överenskommelse
Omfattning: Heltid (8-17 inkl. flex)
Placeringsort: Eskilstuna

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Jobbfakta
Ort
Eskilstuna
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Försäljning
Underkategori
Affärsutvecklare
Kontakt

Ring Maria Wansölin, 0722452019

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 nov

Om företaget

Företaget arbetar med tillverkning av mindre stålprodukter till många olika branscher sedan 1922. För det här uppdraget kommer du arbeta som enskild ansvarig för en delverksamhet som de nu vill utveckla, stålprodukter för trädgård och dekorationer. Företaget är beläget i Eskilstuna med produktion och kontor i samma byggnad. I dagsläget har verksamheten enbart en hemsida med färre produkter som nu ska utvecklas för att få verksamheten att växa.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.