IT-Säljare till framgångsrikt företag

Om jobbet

Arbetsbeskrivning

Du kommer att få ansvara för försäljningsprocessen av IT-lösningar till små och medelstora företag med fokus på att effektivisera och förenkla kundens vardag på kontoret. Arbetet innehåller en kombination av försäljning till befintliga kunder och att starta samarbete med nya kunder.

Din profil

Vi tror att du har erfarenhet av uppsökande försäljning och vill arbeta med relationsbyggande försäljning. B-körkort är ett krav. Som person är du driven, affärsmässig samt målinriktad.

Det är meriterande om du har goda kunskaper inom IT-drift men inget krav. Det viktigaste är att du har en mycket god förståelse för vilken kundnytta vi levererar och vilket behov kunden har.
Jobbfakta
Ort
Eskilstuna
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning

Ring Linda Englin, 021-540 00 23

Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

Canon Business Center i Eskilstuna växer och söker nu en driven och resultatorienterad IT-säljare!

Canon Business Center är ett lokalt kundnära företag som har högt i tak och sällan långt till skratt. Vi är ett team på 30 dedicerade medarbetare placerade i Eskilstuna, Västerås och Katrineholm. Vi erbjuder våra kunder effektiva lösningar och produkter av hög kvalité inom affärsområdet, Dokument, Data, Tele och Digitala mötesrum.

I denna rekrytering samarbetar vi med Montico HR Partner AB. Intervjuer sker löpande och vi önskar din ansökan senast den 18/12.

För mer information kontakta Linda Englin, 021-540 00 23.