Företagssäljare till Canon Business Center

Om jobbet

Arbetsbeskrivning

Som företagssäljare hos Canon Business Center i Eskilstuna kommer du att få ansvara för hela säljprocessen i ditt affärsområde och distrikt. Arbetet innehåller en kombination av försäljning till befintliga kunder och att starta samarbete med nya kunder. Dina kunder kommer att vara små och medelstora företag.

Din profil

Du är en passionerad och tävlingsinriktad person som vill lyckas inom kvalitativ försäljning. Vi tror att du har erfarenhet av nykundsbearbetning samt vet att hög aktivitetsnivå leder till goda resultat. B-körkort är ett krav.
Jobbfakta
Ort
Eskilstuna
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning

Ring Linda Englin, 021-540 00 23

Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 feb

Om företaget

Drivs du av relationsbyggande försäljning? Du har nu möjligheten att få arbeta på ett framgångsrikt företag som har högt i tak och engagerad säljorganisation!

Canon Business Center är den del av Canon som arbetar närmast kunden. Du blir en del av en god säljorganisation som erbjuder säljstöd, tekniskt stöd och en strukturerad samt beprövad försäljningsmetod. Du får också goda utvecklingsmöjligheter, Canon har ett eget karriärutvecklingsprogram och ser gärna sina medarbetare växa inom företaget. Vi erbjuder fast lön och provision samt möjlighet till tjänstebil.

I denna rekrytering samarbetar vi med Montico HR Partner AB. För mer information kontakta Linda Englin, 021-540 00 23.