Installatör/tekniker

Om jobbet

Jobbeskrivning

Nu söker vi för kunds räkning en installatör / tekniker. Kundens kontor är placerat i Eskilstuna.

Arbetsuppgifterna består av att installera / montera och sköta service av befintlig utrustning. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet ifrån ett praktiskt arbete innehållande montering eller installation.

Krav:
  • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • El-utbildning på gymnasienivå eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Körkort B
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Vem söker vi?
Som person är du ansvarsfull, noggrann och trivs med ett varierande arbete. Du kommer att vara kundens ansikte utåt och därför är kraven på professionalitet, social förmåga och serviceinställning höga.

Mer information kring lön och övriga förmåner får du vid intervjun.

Låter detta som ett arbete för dig? Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Eskilstuna
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Kontakt

Mejla Mikaela Sedell

Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 okt

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.