Injusterare

Om jobbet

Jobbet
I rollen som injusterare kommer du självständigt att driftsätta och injustera ventilationsanläggningar. Arbetsuppgifterna är varierande och innefattar allt från stora entreprenader till mindre servicejobb.

Din bakgrund
I en perfekt värld så har du jobbat med att injustera ventilationsanläggningar några år, men du kanske också har jobbat som servicetekniker och fått erfarenheten inom ventilation på det sättet.

Du är självgående, noggrann och självklart serviceinriktad. Du gillar att lösa problem och att träffa kunder.

Goda kunskaper i svenska språket och B-körkort är ett krav.

Att jobba på Assemblin
Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar.

Assemblin Ventilation är ett av Sveriges ledande företag på inomhusklimat. Vårt arbete karaktäriseras av stora ambitioner, utmärkta leveranser i kombination med våra kunder och partners.

Ansökan och kontaktperson
Är detta din nästa utmaning? Välkommen att registrera din ansökan via länken nedan med ett CV och ett personligt brev. Urvalsprocessen sker löpande så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt. För mer information om rollen, kontakta Filialchef Christer Hjelte, 010-452 7303.

Samtal från karriärs- och rekryteringssajter undanbedes!

Om Assemblin
Assemblin är ett av Nordens ledande installations- och serviceföretag med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Vi utformar, installerar och underhåller tekniska system för el, värme, sanitet och ventilation i kontor, arenor, shoppingcenter, bostäder och industrier med den multidisciplinära koncernens styrka och det lokala företagets personliga närvaro. Vår omsättning är ca 7 miljarder SEK och med mer än 5000 medarbetare på över 100 orter i Norden finns vi där du är.
Jobbfakta

Mejla eller ring Christer Hjelte, 010-452 73 03

Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget