Granngården söker butikssäljare till Nyköping

Om jobbet

Till vår snart nyöppnade butik i Nyköping behöver vi stärka vårt team med serviceinriktade och relationsskapande säljare med passion för djur och trädgård. Läs vidare och välkommen att söka om det passar dig!

Arbetsuppgifter:
  • Arbeta aktivt med försäljning och rådgivning av vårt breda sortiment inom Djur och Trädgård, Lantbruk/skog, samt Hus/hem.
  • Kassaarbete och uppackning av varor.
  • Planering och uppföljning av kundaktiviteter, exponering och varupåfyllnad.
  • Tunga lyft förekommer
Kvalifikationer:

Vi söker er/dig som har ett par års säljerfarenhet från detaljhandeln och gärna även kunskap och vana från någon av våra produktområden eller dokumenterad yrkeserfarenhet inom branschen. Du som söker bör ha goda kunskaper om och erfarenhet av husdjur (hund och katt), häst, trädgård, maskiner och/eller konfektion. Har du truckkort är det meriterande, dock ej ett krav.

Personliga egenskaper såsom hög servicekänsla, drivkraft, god samarbetsförmåga, ordningssinne och ett genuint intresse för våra kunder är några av de egenskaper som vi värdesätter högt.

Utöver ovanstående personliga egenskaper är det viktigt att du som anställd inom Granngården är en god ambassadör för företaget och att du kan identifiera dig med våra ledord:
  • Jordnära
  • Engagerade
  • Kundfokuserade
  • Vinnare
Vi erbjuder:

Ett varierande arbete i en stimulerande miljö där du får möjlighet att utvecklas tillsammans med trevliga och inspirerande arbetskollegor!

Tjänsten och ansökan:

Start: Efter överenskommelse

Tjänsten: Tillsvidareanställning med inledande 6 månaders provanställning på 25-75 %.

Du är välkommen med din ansökan så fort som möjligt. Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, sista ansökningsdagen är dock den 6 november 2016 och vi tar endast emot ansökningar via "Ansökningslänken" nedan. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår regionchef Caroline Samuelsson via mail, caroline.samuelsson@granngarden.se.
Jobbfakta
Ort
Nyköping
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Serviceyrken
Kontakt

Ring Granngården, 040-313200

Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 nov

Om företaget

Granngården är en del av Sveriges historia sedan 1880. Vi är födda på landet och är rotade i det svenska jordbrukssamhället. I över hundra år har vi varit en knutpunkt för svenska bönder. Genom vårt arv har vi en stor kunskap i frågor som rör odling, djur och natur. Vi vill med våra 109 butiker runt om i Sverige och med vår e-handel inspirera och underlätta för dig som vill leva ett Jordnära liv

Granngården erbjuder rejäla produkter och tjänster, kloka råd och massor av inspiration. Vi är den kunniga och hjälpsamma grannen som vill underlätta för dig som vill leva ett Jordnära liv.

Vårt huvudkontor är placerat i Malmö och vår distributionscentral finns i Jönköping. Granngården har cirka 550 anställda. Omsättningen är cirka 1,8 miljarder kronor per år.