Försäljningsassistent

Om jobbet

Landrins Bil i Eskilstuna expanderar och för att möta våra försäljningsframgångar samt våra kunders förväntningar på en god service så söker vi nu en försäljningsassistent. Vi söker en nyfiken och hungrig medarbetare som vill starta och utveckla sin säljkarriär hos oss.

Om tjänsten

Tjänsten innebär att du initialt tar hand om och stöttar vår säljavdelning med deras kunder på anläggningen i Eskilstuna. Till att börja med så kommer arbetsuppgifterna bestå i att vara delaktig i samt stödja säljarna i arbetet efter kontraktsskrivning. Det kan innebära kontakt med kunder i bilhallen, besvara förfrågningar från kunder och leverans av nya och begagnade bilar. Vi erbjuder rätt person ett spännande arbete, högt tempo samt goda karriärmöjligheter i en spännande bransch. Du kommer att utbildas löpande samt utifrån din utveckling kunna ta klivet till att bli en fullfjädrad säljare.

Dina kvalifikationer

Du skall ha ett genuint
intresse av kundrelationer och en stark vilja att lyckas i det du gör. Du har ett gediget personligt engagemang och en vilja av att lära dig allt om försäljning. Du förutsätts att kunna arbeta självständigt men förstår också att din framgång även beror på dina kollegor.

För att lyckas tror vi att du:
  • är ödmjuk och prestigelös
  • vill ha en framtid inom försäljning
  • har driv och är resultatfokuserad
  • har förståelse för fördelen med en god administrativ förmåga
  • har förmåga att skapa nya kundrelationer
  • är en lagspelare som bidrar till teamets framgång
Datorvana och B-körkort är ett krav. Branschvana och/eller säljerfarenhet är meriterande. Tjänsten avser heltid måndag-fredag och visst helgarbete. Vi ser gärna att du bor i Eskilstuna med omnejd.

Ansökan

Skicka din ansökan senast den 30 oktober 2016 till nyttjobb@landrinsbil.se märk ansökan Försäljningsassistent. Frågor angående tjänsten besvaras av Försäljningschef Magnus Lundin via magnus.lundin@landrinsbil.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Eskilstuna
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Säljsupport
Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

Landrins Bil har funnits sen 1968 och har idag ca 150 medarbetare på 4 orter och 5 anläggningar. Landrins Bil är exklusiva fullserviceanläggningar i Avesta, Eskilstuna, Lund och Västerås. Vi är auktoriserade för Kia, Mercedes-Benz, Nissan och Subaru. Våra varumärken är mycket starka på marknaden och vi ökar i volym varje år. Nyckeln till framgång ligger inte bara i att vi säljer några av de bästa produkterna på marknaden, vi vill infria våra kunders förväntningar och strävar efter att vara professionella både vid försäljningstillfället och på servicemarknaden. Våra ambitioner är höga och vår strävan att erbjuda våra kunder bästa tänkbara service och kunskap genomsyrar hela vår verksamhet.


Hitta hit

Eskilstuna Visa på karta

Visa var