FMV söker förrådsman/kvinna till Hälleforsnäs

Om jobbet

Har du erfarenhet av lager/förråds arbete? Har du förarbevis för truck? Då kan du vara den förrådsman/kvinna vi söker?

Vad kan vi erbjuda dig?

Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende, här får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas. Våra medarbetare är viktiga för oss och hos oss kommer du ha möjlighet att förena det professionella och det privata.

Ditt arbete som förrådsman/kvinna

Som förrådsman har du ansvar att förråds-hålla, ta emot, inventera och leverera beställd materiel till överenskommen kvalitet och kostnad. Du medverkar och genomför verksamhet inom förrådshantering av ammunition och viss service på uppställda fordon så att lagar och regler efterföljs samt samarbetar med övrig personal i att effektuera beställda uppdrag.

Du kommer att ingå i en mindre arbetsgrupp och även arbeta självständigt. Arbetet medför även resor och tjänstgöring på annan ort såväl inrikes som eventuellt utrikes.

Våra förväntningar på dig

Du har tidigare erfarenhet av lager/förrådsarbete.

Du har lägst gymnasieutbildning. Vi vill att du har godkänt förarbevis för truck samt B och CE körkort, gärna även yrkeskompetensbevis (YKB).. Det är även önskvärt att du har utbildning i vss102 ammunition samt att du har erfarenhet av att köra hjullastare.

Du kan utrycka dig väl i tal och skrift samt innehar goda datakunskaper, särskilt med att registrera utgående och inkommande material i redovisningssystem. Vi ser gärna att du har kunskap i försvarsmaktens redovisningssystem samt i SAP och Lift.

Som person har du en förmåga att sätta fokus på givet uppdrag och upprätta goda kundkontakter. Du är noggrann, kvalitetsmedveten och prestationsorienterad. Vi söker dig som kommer med nya lösningar på uppkomna problem och har ett nytänkande som kan omsättas i praktiken. För oss är det viktigt att du har en positiv attityd till ditt jobb och verksamheten samt kan inneha kontroll vid pressade situationer. Vidare är du flexibel och kan med lätthet ställa om ditt fokus och anpassa dig i en föränderlig miljö.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Övriga krav
  • God fysik
Låter det intressant?

Du söker tjänsten via FMV:s hemsida http://www.fmv.se/sv/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb/ genom att skicka in din ansökan med CV, personligt brev och betyg. Våra fackliga företrädare är Pernilla Källgren-SACO, Göran Stolpe-SEKO och Robert Brännkärr-OFR. Alla nås på telefon 08-782 4000 (FMV´s Växel).

Vid frågor ber vi dig kontakta Stephan Anderlund, enhetschef på telefon 070-692 16 64 eller Arne Hindorff, sektionschef på telefon 070-264 72 03.

Tjänsten är tillsvidare med placering Hälleforsnäs. Provtjänstgöring kan komma att tillämpas.

Sista ansökningsdag är 2016-11-01.

Varmt välkommen med din ansökan!

FMV levererar materiel och tjänster till Sveriges försvar. Att arbeta på FMV är mer än att vara ingenjör, ekonom, jurist, inköpare eller mekaniker. FMV hjälper till att försvara Sverige och att arbeta här är att utföra ett viktigt samhällsuppdrag. Vi finns över hela landet och erbjuder trygga anställningar, eget ansvar och stora möjligheter till kompetensutveckling. För att arbeta hos oss måste du vara svensk medborgare samt genomgå säkerhetsprövning. Vi tillämpar även provanställning. Den här tjänsten innebär också internationell arbetsskyldighet. Det betyder att du i tjänsten kan komma att tjänstgöra utomlands om situationen kräver det. Läs mer på www.fmv.se
Jobbfakta
Ort
Flen
Anställning
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

1 nov

Om arbetsplatsen

FMV levererar materiel och tjänster till Sveriges försvar. Att arbeta på FMV är mer än att vara ingenjör, ekonom, jurist, inköpare eller mekaniker. FMV hjälper till att försvara Sverige och att arbeta här är att utföra ett viktigt samhällsuppdrag. Vi finns över hela landet och erbjuder trygga anställningar, eget ansvar och stora möjligheter till kompetensutveckling. För att arbeta hos oss måste du vara svensk medborgare samt genomgå säkerhetsprövning med registerkontroll. Läs mer på www.fmv.se