Fältsäljare till Eskilstuna

Om jobbet

Vi söker dig som är målinriktad och driven samt vill bli en säljare i ett energifyllt tillväxtbolag med stora visioner!

Som person ska du vara positiv, målinriktad och ansvarstagande samt trivas med människor och omväxlande arbetsuppgifter. Du bör vara händig samt ha viss datavana. Eftersom vi internutbildar dig och mer ser på dig som person än dina meriter så ställer vi inte krav på någon formell utbildning. Erfarenhet från Byggbranschen är ett krav. B-körkort är ett krav.

Tjänsten innefattar bland annat, aktiv kundanskaffning, marknadsföring och försäljning till Privata bostäder.

Anställningsform: Heltid - Provanställning
(med möjlighet till tillsvidare anst. efter 6 mån)

Lön: Fast lön + Provision

Att arbeta som säljare på Rustabo ger dig goda förtjänstmöjligheter och möjligheten till utveckling i karriären i ett företag som är ett av Sveriges snabbast växande företag vars vision är att bli en välkänd aktör i hela riket.

Skicka din ansökan till jobbansokan@rustabo.se och märk din ansökan med Säljare Eskilstuna. Då vi tar in personal löpande, så skicka din ansökan redan idag. Vid frågor eller funderingar, maila gärna vår VD och rekryteringsansvarig mikael.puhakka@rustabo.se
Jobbfakta
Ort
Eskilstuna
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

48 dagar sedan

Sista ansökningsdag

8 nov

Om företaget

Rustabo - Proffs på tak!
Rustabo är proffs på takrenovering. Företaget har sin bas i Dalarna och verksamhet i stora delar av Mellansverige. Företaget har gjort sig känt för sina innovationer, exempelvis Rustabo-metoden, en systematiserad arbetsprocess i 6 steg, samt Rustabo-garantin, en branschunik 15-årig garanti på både arbete och material. Rustabo vann Årets Gasell i Dalarna 2013 och 2014.