Extra Arbete

Om jobbet

Arbetsuppgifter

Framöver ser vi en ökad efterfrågan av studenter till vår studentpool i Södermanlands län. Vi söker efter dig som har en annan huvudsakligsysselsättning och vill tjäna lite extra pengar genom att jobba extra någon dag i veckan när behov finns.

Formell kompetens

Följande är ett krav för att du ska vara aktuell för tjänsten:
B-körkort
Att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på mer än 50%

Följande ser vi som mycket meriterande:
Truckkort A1-4 B1-4

Din bakgrund

Vi ser helst att du har en erfarenhet inom lager och logistik, betongindustri eller industriell tillverkning.

Personliga egenskaper

Vi ser att du som person är flexibel och inte rädd för att ta i där det behövs. Du är snabblärd och har lätt för att ta kontakt med nya människor och sätter dig snabbt in i nya arbetsmoment. Vidare ser vi att du som person är mycket flexibel i din tid och kan hoppa in och jobba med kort varsel om det skulle behövas.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Timanställning/Deltid/Eskilstuna

Tillträdesdag

Vi rekryterar löpande efter behov.

Information

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.
Jobbfakta
Ort
Eskilstuna
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Publicerad

59 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 okt

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.