Erfarna svetsare till verkstad i Nyköping

Om jobbet

Är du redo för nästa utmaning? Har du erfarenhet av verkstadsarbete och är en händig person? Har du svetscertifikat? Då har vi uppdraget för dig som svetsare till vår kund med start så snart som möjligt!

Om Arbetet
I rollen som svetsare kommer du att arbeta på en verkstad och vid behov kommer du även att åka ut till kund för montering av slutprodukt. Det huvudsakliga arbetet kommer att ske på verkstaden och bestå av:
  • Svetsning enligt ritning
  • Konstruktion av byggsmide
  • Kundkontakt
Arbetstiderna är förlagda dagtid.

Om dig
Du som söker ska ha giltig svetscertifikat inom TIG/MIG/MAG. För att snabbt komma in i arbetet ser vi gärna att du har erfarenhet av traditionellt verkstadsarbete och gärna ett par års arbetslivserfarenhet inom svets. Som person är du social, ansvarsfull och kvalitetsmedveten. Din goda servicekänsla, samarbetsförmåga och stresstålighet kommer att göra dig till en uppskattad medarbetare. Gillar du dessutom att arbeta mot uppsatta mål och har lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter är detta uppdraget för dig!

Viktigt för tjänsten är:
  • Max 1 månads uppsägningstid
  • Erfarenhet av svetsning
  • Du behärskar ritningsläsning och mätning
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som svetsare är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Till att börja med är uppdraget på 6 månader via Adecco och för rätt person finns stora möjligheter att tjänsten övergår till en anställning direkt hos kunden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Madeleine Forsby-Jansson 08-598 982 64

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Nyköping
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 nov

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.