Erfaren svetsare

Om jobbet

Om tjänsten

Vi rekryterar just nu en erfaren svetsare till SHA Torshällaverken AB.
Arbetsuppgifterna innefattas av tillverkning av plåt-, rör- och stålkonstruktioner. Arbetet sker mestadels i svartplåt men också rostfritt och andra material kan förekomma. Vår specialitet är prototyp-, enstycks- och småserietillverkning. Vi är ett litet företag, vilket gör att bred kompetens inom andra verkstadstekniska områden så som fräsning, svarvning, valsning, borrning mm är mycket meriterande.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har:

Utbildning från gymnasiets industriprogram eller motsvarande utbildning.
God kunskap i ritningsläsning.
Materialkännedom
Verktygsvana och teknisk förståelse.
Vana att jobba med produktion i mindre serier med höga krav.
Tidigare erfarenhet från liknande arbeten.
Erfarenhet av enstyckstillverkning.
Dokumenterad erfarenhet från MIG-/MAG svetsning.
Traverskort

Du är en självgående, noggrann och flexibel person som känner stor ansvarskänsla för ditt arbete. Du är även nyfiken och har en stark vilja att utvecklas inom yrket. Vi förutsätter att du har social kompetens, är kvalitetsmedveten och har goda kunskaper i svenska p.g.a. ritningar, instruktioner mm på svenska.

Söker du ett omväxlande arbete där du dagligen möter nya utmaningar är detta jobb något för dig.SHA Torshällaverken grundades 1959. Kombinationen kompetens, erfarenhet och tradition med unik maskinpark ger goda möjligheter att tillverka lite mer udda och svårare konstruktioner som inte många klarar.

Om arbetsgivaren

SHA Torshällaverken grundades 1959. Kombinationen kompetens, erfarenhet och tradition med unik maskinpark ger goda möjligheter att tillverka lite mer udda och svårare konstruktioner som inte många klarar.

Torshällaverken har en väldig bredd i verksamheten. Vi tillverkar allt från mindre detaljer till stora skrymmande enheter och från enklare till riktigt avancerade konstruktioner. Vi kan bistå med konstruktionsarbetet och om kunden önskar, ingår även montage.

Snabbhet, flexibilitet och god serviceanda är ledorden för våra engagerade medarbetare. Vårt unika koncept är att vi, under samma tak, arbetar med svetsning, grovplåtslageri och skärande bearbetning. Vår specialitet är prototyp-, enstycks- och småserietillverkning.

För oss är det viktigt att ha kunden i centrum.

Hur du ansöker

Du ansöker om tjänsten på www.bestbemanning.nu.
Jobbfakta
Ort
Eskilstuna
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Underkategori
Svetsare
Publicerad

1 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget