Entreprenadingenjör

NCC · Teknik & Ingenjör · 10 dec

Om jobbet

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande samt förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror att man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö. Välkommen till oss om du vill vara med om något stort - att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer.

På NCC har vi ambitionen att bygga hus som inte bara är vackra utan de kommer även att göra moder jord och våra barnbarnsbarn glada för att vi tänkte så hållbart. Vi har för avsikt att växa i regionen och för att lyckas med detta och de spännande utmaningar vi har framför oss söker vi fler viktiga spelare till vårt lag. Med anledning av detta söker vi nu en Entreprenadingenjör som vill vara med på vår tillväxtresa.

Här är dina nya utmaningar Som entreprenadingenjör håller du i många av de trådar som skapar förutsättningar att bedriva vår produktion på bästa sätt; i tid, med hög kvalitet och med god lönsamhet. I rollen arbetar du verksamhetsnära till stöd för platschef, projektchef och produktion. Vi söker dig som av andra beskrivs ha god förmåga att organisera ditt arbete och är duktig på att skapa struktur i arbetet, till nytta för dig och dina kollegor. Du upprättar planeringsunderlag, arbetar med arbetsmiljöfrågor och s.k. egenkontroller. Din numeriska och analytiska förmåga kommer väl till pass i arbetsuppgifter som omfattar ekonomi och ekonomistyrning, såsom löpande plan- och ekonomiavstämningar, prognoser, kalkylunderlag, produktionskalkyler och ÄTA-hantering. Du är insatt i, och följer upp pågående kontraktshandlingar och styrande dokument och kommer framöver att koordinera ett eller fler projekt samtidigt. Arbetet innebär också kontakt med både kunder och leverantörer.

Att arbeta som entreprenadingenjör ger dig en unik inblick i det kvalitetsarbete som skapar ett lyckat projekt. Oavsett om du satsar på den här rollen för att bli en av våra ansedda specialister eller avser addera din karriär med värdefull kompetens och erfarenhet inför en alternativ roll hos oss om några år, är detta en mycket bra möjlighet.

Det här förväntar vi oss av dig För att trivas som entreprenadingenjör hos oss uppskattar du utmaningar, du är modig nog att tänka nytt och tycker om att jobba gentemot deadlines. Vi är mycket intresserade av dina personliga egenskaper och tror att en av de viktigaste egenskaperna är att skapa och utveckla relationer, både med kunder och våra interna team bestående av chefer och specialister. Vidare är du noggrann, drivande och tycker om att planera din tid. Du drivs av affärer, är skicklig på att utföra riskbedömningar och strävar alltid efter att skapa ett resultat. Tjänsten kräver att du har B körkort.

De här erfarenheterna och kunskaperna önskar vi att du har Du har en byggteknisk utbildning, troligen på högskolenivå med flerårig erfarenhet från en motsvarande roll. En alternativ bakgrund kan vara en arbetsledare eller platschef som söker nya utmaningar. För att lyckas i rollen behöver du ha god kännedom om kostnadsnivåer, kalkylering och tekniska lösningar. Vidare har du god IT-vana, erfarenhet av MS Project och Office är högt meriterande.

Ytterligare information Anställningsform är tillsvidare på heltid och du kommer att arbeta runt Nyköping med omnejd. B-körkort är ett krav.

Kom och väx!

Hos oss på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Registrera din ansökan och CV nedan, gärna så snart som möjligt dock senast 2016-12-10.
Jobbfakta
Publicerad

30 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 dec

Om företaget

NCC är ett av de ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen i norra Europa med en omsättning på 57 Mdr SEK och 18 000 anställda.

NCC utvecklar och bygger bostäder, kommersiella fastigheter, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion, såsom kross och asfalt, samt svarar för beläggning, drift och underhåll av vägar.

NCC:s huvudsakliga verksamhet bedrivs i Norden. I Baltikum bygger NCC
bostäder och hus. I Tyskland och S:t Petersburg bygger NCC främst bostäder. NCC:s vision är att vara det ledande företaget i utvecklingen av framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation.

NCCs vision är att vara det ledande företaget i utvecklingen av framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation. Vi jobbar med att ständigt förnya byggbranschen och skapa bästa tänkbara arbetsmiljö för våra anställda. NCC Construction Sverige utvecklar hus-, anläggnings- och infrastrukturprojekt.