Engagerad och positiv lagerarbetare sökes till Teknikmagasinet!

Om jobbet

Teknikmagasinet är en snabbt expanderande butikskedja inom detaljhandeln med ca 130 butiker och e-handel i Sverige, Norge och Finland. Teknikmagasinets butiker är fyllda till brädden med spännande produkter med allt inom hemelektronik och prylar. Med anledning av koncernens kraftiga expansion har Teknikmagasinet därför valt att flytta deras centrallager och serviceavdelning till nya lokaler i Svista industriområde utanför Eskilstuna.

Nu söker Adecco lagermedarbetare till Teknikmagasinet!

Om arbetet

Som lagermedarbetare på Teknikmagasinet kommer dina främsta arbetsuppgifter att vara plock, packning och färdigställande av utgående leverans till Teknikmagasinets butiker. Uppackning samt avprickning av inkommande gods hör också till de dagliga arbetsuppgifterna. Vidare förekommer truckkörning, containerlossning, emballering och vissa administrativa uppgifter. I det dagliga arbetet används handdatorer.

Om dig

Vi söker dig som har erfarenhet av lagerarbete. Truckkort behörighet A och B är ett krav och meriterande att vana av att köra sjustativstruck. Du har erfarenhet av att arbeta i lagersystem och använda dator i arbetet. För att säkerställa att varuflödet fungerar behöver du som person vara noggrann, driven och serviceinriktad. Du har förmågan att se vad som behöver göras och tar egna initiativ, samt kan prioritera rätt när arbetstempot är högt. Du är strukturerad och engagerad i dina arbetsuppgifter och du gillar att arbeta både självständigt och i team. Eftersom det förekommer tunga lyft i arbetet, är det viktigt att du är vid god hälsa och har en god fysik.

Om anställningen

Uppdraget som lagermedarbetare är ett konsultuppdrag med omgående tillsättning. Som konsult får du en anställning hos Adecco Sweden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan

Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV som beskriver vad du gjort och personligt brev som beskriver vem du är.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Eskilstuna
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
20
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

4 nov

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.