Elektriker sökes till Katrineholm/Stockholm!

Framtiden · Bygg & Hantverk · 22 dec

Om jobbet

Har du gått elbakgrund och vill arbeta i en varierande miljö? Sök då tjänsten som elektriker eller tipsa en vän redan idag!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som elektriker kommer du främst att arbeta med installationer. Du arbetar i team med olika projekt t.ex. nyproduktioner av bostadshus/lägenheter.

Din profil

Vi söker dig som uppfyller följande krav:
  • Utbildning inom el
  • Körkort
Det är dessutom meriterande om du innehar liftkort, då arbetet kan komma att innebära användning av saxlift.

Som person ser vi att du är en lagspelare och kan samarbeta, vilket är viktigt då du kommer arbeta tätt med andra kollegor. Du är tävlingsinriktad och bibehåller samtidigt god kvalitet på det arbete du utför. Du motiveras av tävlingsmomentet eftersom företaget jobbar på ackord. Du är ansvarsfull och noggrann i ditt arbetssätt.

Din vilja att arbeta och ligga ute på veckorna är önskvärt då arbetet innebär många uppdrag i Stockholm.

Villkor

Start: Omgående
Lön: Enligt avtal
Tjänstgöringsort: Katrineholm/ Stockholm

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Jobbfakta
Ort
Katrineholm
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Underkategori
Elektriker
Kontakt

Ring Hanna Skoglund, 0703-214686

Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

22 dec

Om företaget

Företaget erbjuder heltäckande service inom elektronik så som installationer, service och reparationer. Bland kunderna återfinns både välkända företag, kommuner/landsting såväl som privatpersoner. Kontoret finns i Katrineholm, men i rollen som elektriker kommer du och de i ditt team arbeta mycket i Stockholm.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden AB kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.