Distriktsansvarig säljare, Eskilstuna - Industrigrossisten Proman AB

Om jobbet

Nu söker vi en driven säljare med ett stort engagemang och förståelse för relationsbaserad försäljning. Med din Proman utställningsbil kommer du att bearbeta nya och befintliga kunder i Eskilstuna med omnejd.

Du arbetar självständigt och systematiskt mot din budget och ansvarar för hela säljcykeln; Från besök till att driva genom affärerna och få avslut på plats.

I din produktportfölj har du Promans egenutvecklade skyddsprodukter och andra, välkända, varumärken. Du rapporterar direkt till försäljningschefen.

Vi erbjuder
  • Ett spännande och fritt säljjobb med bra grundlön och en generös provisionsdel.
  • En gedigen introduktion, där du får produktutbildning samt lär känna företagets olika avdelningar.
  • Uppbackning av ett starkt team inhouse, vilket gör att du kan fokusera på försäljningen.
  • Arbetsklimatet är familjärt med andan laget före jaget. Här hjälps vi åt och ser till att dela med oss av våra erfarenheter.
Våra förväntningar

Vi ser gärna att du redan arbetar med uppsökande försäljning. Du är hårt driven, engagerad och passionerad i din säljroll och brinner för det personliga kundmötet.

Vidare är du ivrig att utvecklas i din säljroll och du delar gärna med dig av dina kunskaper och bidrar med positiv energi. Du triggas av säljtävlingar och utmanas av möjligheten att påverka din egen lön.

Om Industrigrossisten Proman AB
Vi är ett expansivt företag som funnits i 12-år. Vi utvecklar, importerar och marknadsför arbets- och profilkläder till den professionella användaren. Vår verksamhet grundas på att med våra unika demonstrationsbilar besöka slutkunder med kompletta kollektioner av allt inom skydds- och yrkeskläder. Även arbetsskor, handskar och förbrukningsartiklar kan visas och provas av kunder på respektive arbetsplats.

Med extremt snabba leveranser och utmärkt logistik, levereras produkterna från centrallagret i Rosersberg redan dagen efter beställning. www.industrigrossen.se

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Peter Olgeson. Önskas ytterligare information når du Peter på 076-000 18 80 eller peter.olgeson@salesonly.se Urval sker löpande. Vi ser därför fram emot din ansökan så snart som möjligt
Jobbfakta
Ort
Eskilstuna
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

33 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 okt

Om företaget