CNC-operatör sökes omgående

Om jobbet

Om företaget

Som bemanningskonsult hos Lernia är du anställd av oss, men jobbar hos någon av våra kunder. Hos oss har du samma rättigheter som hos en traditionell arbetsgivare, men fler tillfällen att prova på olika arbetsuppgifter och arbetsplatser.

Arbetsuppgifter

Vi söker omgående en erfaren CNC-operatör för uppdrag hos en av våra kunder i Katrineholm.
Kundens tillverkning sker med modern teknik och processen är i hög grad automatiserad. Du ska som CNC-operatör utföra arbetet utifrån planeringens körplan och driftledningens direktiv och se till att maskinen utnyttjas effektivt. I arbetsuppgifterna ingår skärande bearbetning i CNC-styrda maskiner, där du tillser att kvalitetskraven uppfylls och att du följer föreskrivna rutiner. Du ska tillsammans med dina arbetskamrater utveckla arbetsplatsen och arbetssättet gällande förbättringsarbete och arbeta målstyrt mot företagets och avdelningens uppsatta mål. Daglig tillsyn av området kring maskinerna för upprätthållande av ordning ingår även i dina arbetsuppgifter.

Formell kompetens

Vi söker dig som har utbildning med inriktning CNC samt har erfarenhet av att arbeta med CNC-styrda maskiner. Erfarenhet av att hantera CNC styrda maskiner är ett grundkrav.

Tjänsten kräver vissa förkunskaper;
  • Kunskaper i ritningsläsning
  • Kunskaper i mätteknik
  • Kunskaper i CNC
  • B-körkort
  • Truckkort
Meriterande:
- Erfarenhet av programmering.

Personliga egenskaper

Som person är du ansvarsfull, noggrann och kvalitetsmedveten. Din positiva attityd, vikten av ett gott bemötande och service gentemot företaget samt höga arbetsmoral ser vi som en självklarhet. Du har stort intresse för problemlösning och förbättringsarbete. För oss är din personlighet, driv och ditt intresse för teknik, minst lika viktigt som dina tekniska kompetenser. Vi värdesätter pålitlighet och social förmåga och ser gärna att du kan fatta dina egna beslut. Du ska kunna vara innovativ och kunna bidra med till företagets utveckling inom ditt kompetensområde

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Katrineholm
Arbetstiderna är förlagda på 2, 3 eller 4-skift så möjlighet att arbeta varierade tider är ett krav.

Tillträdesdag

Tillsättning omgående

Information

Du söker tjänsten på www.lernia.se. Urvalet sker löpande. Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Katrineholm
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Kontakt

Ring Lotta Myllyvainio, 072 254 15 10

Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 nov

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.