Chaufförer

Om jobbet

Arbetsuppgifter

Vi ser en ökad efterfrågan av C-korts chaufförer och söker nu dig som vill anmäla ditt intresse för eventuellt kommande tjänster. Vi söker dig som både kan jobba heltid samt dig som kan tänka dig att arbeta extra som chaufför. För att kunna arbeta extra så krävs det att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på mer än 50 %.
Ange i ansökan vilken annan sysselsättning du har.

Formell kompetens

Krav:
C-körkort
Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift

Meriterande:
CE-Körkort
YKB yrkesförarbevis
Digitalt färdskrivarkort
Truckkort
Vana av skiftarbete

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är van att arbeta självständigt. Du måste ha god kommunikation och social förmåga.
Vi ser gärna att du som person är lugn bakom ratten, klarar av stressiga situationer och är tillmötesgående gentemot medarbetare och kunder. Du är van att ta egna initiativ och lösa problem samt lyhörd för instruktioner och beredd på att lära nytt.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Deltid/Nyköping med omnejd

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse och behov.

Information

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.
Jobbfakta
Ort
Nyköping
Anställning
Heltid
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Transport
Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.