Butikssäljare till Nyköping, vikariat

Swedol · Försäljning · 31 dec

Om jobbet

Vi erbjuder kvalitativa varor och tjänster på ett enkelt och proffsigt sätt. Med Swedol som innovativ partner får professionella användare effektiv varuförsörjning till ett attraktivt pris. Kunderna finns huvudsakligen inom Åkeri och transport, Bygg och anläggning, Industri och verkstad samt Jord- och skogsbruk. Swedol har totalt 49 butiker, varav 5 i Norge. Swedols B-aktie är noterad på NASDAQ Stockholms SmallCap-lista. Swedol har närmare 500 medarbetare.
Driven butikssäljare sökes (vikariat till Nyköping)

Om tjänsten
Arbetsuppgifterna består av varuhantering och framförallt försäljning i butik. Tjänsten innebär dagligen kontakt med nya och gamla kunder.

Vi erbjuder ett mycket intressant och omväxlande arbete där du kommer få möjligheter att utveckla dig själv och dina kunskaper inom försäljning och våra produktområden.

Din profil
Du är en driven person som gillar att sälja och dagligen träffa nya människor. Som person är du ordningsam, stresstålig, har datorvana, och har ett stort engagemang. Det är meriterande om du har teknisk kompetens, t.ex. inom svets, mek., verkstad.

Du är öppen och social och har lätt för att göra dig förstådd. Du är dessutom van att hålla ett högt tempo, är självgående och noggrann.

Vi erbjuder
Tjänsten är på 100% och är ett vikariat t.o.m sept 2017, ev längre.
Tillträde snarast och efter överenskommelse. Vi har kollektivavtal.

Kontakta
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta butikschef Jonas Mattsson, jonas.mattsson@swedol.se
Intervjuer kommer att ske löpande, därför vill vi gärna ha din ansökan snarast dock senast 2016-12-31. Sök via knappen nedan.
Jobbfakta
Ort
Nyköping
Anställning
Heltid
Vikariat
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Butik
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget