Butikssäljare extrapersonal till Eskilstuna

Swedol · Försäljning · 30 dec

Om jobbet

Vi erbjuder kvalitativa varor och tjänster på ett enkelt och proffsigt sätt. Med Swedol som innovativ partner får professionella användare effektiv varuförsörjning till ett attraktivt pris. Kunderna finns huvudsakligen inom Åkeri och transport, Bygg och anläggning, Industri och verkstad samt Jord- och skogsbruk. Swedol har totalt 49 butiker, varav 5 i Norge. Swedols B-aktie är noterad på NASDAQ Stockholms SmallCap-lista. Swedol har närmare 500 medarbetare.
Butikssäljare extra personal sökes till Swedol i Eskilstuna

Om tjänsten

Vi söker extra personal för timanställning på Lördagar och vid extra behov.
Arbetsuppgifterna består av varuhantering och framförallt försäljning i butik. Tjänsten innebär dagligen kontakt med nya och gamla kunder.

Vi erbjuder ett mycket intressant och omväxlande arbete där du kommer få möjligheter att utveckla dig själv och dina kunskaper inom försäljning och våra produktområden.

Din profil
Vi vill gärna att du har kassavana och har arbetat med försäljning. Tunga lyft förekommer. Det är meriterande om du har teknisk kompetens, t.ex. inom svets, mek., verkstad. Körkort är önskvärt.

Du är öppen och social och har lätt för att göra dig förstådd. Du är dessutom van att hålla ett högt tempo, är självgående och noggrann.

Vi erbjuder

Tillträde snarast och efter överenskommelse. Vi har kollektivavtal.

Kontakta
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta butikschef Jimmy Palmér.

Intervjuer kommer att ske löpande, därför vill vi gärna ha din ansökan snarast dock senast 2016-12-30. Sök via knappen nedan.
Jobbfakta
Ort
Eskilstuna
Anställning
Deltid
Extrajobb
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Butik
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 dec

Om företaget


Hitta hit

Eskilstuna Visa på karta

Visa var