Butiks / Reservdelssäljare

Om jobbet

Butiks/reservdelssäljare

Tellusbutiken AB i Strängnäs bedriver butik med försäljning av produkter för lantbruk, entreprenad, trädgård, villaägare, djurägare. Vi är servicepartner med Lantmännen maskin.

I vårt sortiment ingår starka varumärken från leverantörer som Lantmännen maskin, Lantmännen lantbruk, Svenska foder,Väderstad, Överum, OIE,
Grene, Thomme, Tudor, Agrol, Lundgrens, Willab, Robomow med flera.

Vi söker nu dig som vill arbeta i vår butik, du kommer att arbeta med att sälja delar , tillbehör, och förnödenheter i butik och per telefon. Du kommer att arbeta med många leverantörer, beställningar, uppackning av varor, truckkörning, administrativa uppgifter, fakturering, godsmottagning. Vi arbetar i Visma adm 2000.

Tjänsten kräver stor servicekänsla,
ansvarstagande, engagemang och social kompentens då du dagligen har kontakt med kunder, leverantörer och personal. Du bör kunna hålla många bollar i luften och du tycker om att jobba med varierande uppgifter stundtals i ett högt tempo.
Arbetet är fritt under ansvar samtidigt som du kommer ingå i ett team varför förmåga att samarbeta är viktigt. Sökande skall ha erfarenhet av butik/reservdelsbransch eller från jordbruk/entreprenad men rätt personlighet är minst lika viktigt. Körkort B är ett krav, truckkort är en merit, tjänsten är heltid. Lön efter överenskommelse, provanställning 6 mån. Tjänsten kräver grundläggande kunskaper i data och engelska. Tillträde Januari 2017

Notera att endast sökande som uppfyller ovanstående kriterier får svar.

Sista ansökningsdag 20161031 urval sker
fortlöpande.

För mera
information kontakta Urban Svensson Tellusbutiken AB 070-3834898

Ansökan skickar
du till urban@tellusbutiken.se

Mer info om oss
på tellusbutiken.se och på vår Facebook sida.
Jobbfakta
Ort
Strängnäs
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Service & Kundtjänst
Underkategori
Butik
Serviceyrken
Kontakt

Mejla eller ring Urban Svensson, 070-3834898

Publicerad

37 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Tellusbutiken AB i Strängnäs är en privatägd butik som bedriver försäljning av produkter för lantbruk, entreprenad, skog, trädgård, villaägare, djurägare.
Vi har ett gediget sortiment med många kända leverantörer på marknaden.
se mer på tellusbutiken.se