Affärsområdeschef till Heda Skandinavien

Om jobbet

Nu söker vi dig som vill medverka till vår fortsatta expansion inom järnväg. Vill du ha en spännande och utmanande tjänst som affärsområdeschef i Heda Skandinavien? Vi arbetar inom områdesskydd, larm och järnväg?

Heda Skandinavien söker nu en affärsområdeschef inom järnväg till vårt team i Nyköping.

Hur ser din arbetsdag ut?

Som affärsområdeschef på Heda Skandinavien ansvarar du för försäljning och personal inom området järnväg/spår. Du kommer att leda den fortsatta expansionen genom att driva försäljningsarbetet inom bolaget och jobba för att ta fler marknadsandelar inom specifikt järnvägssidan. Vi strävar mot målet att 2020 att dubbla vår omsättning. Vi ser gärna att du har ett stort kunnande och vilja att göra skillnad. Arbetet ställer höga krav på professionell självständighet med ett stort handlingsutrymme.

I din roll som affärsområdeschef ingår också att leda ett team på 25 anställda inom signal, svets och el .

Totalt har bolaget 75 fast anställda medarbetare och under vintersäsongen sysselsätter vi långt över 100 personer inom snöröjning av spår och perronger.

Heda har en filial i Falun med åtta anställda

Vem trivs här?

Vi söker en skicklig operativ ledare som vill fortsätta vår satsning och som blir stimulerad av sälja och att leda personal. Vi ser att du har relevant utbildning eller motsvarande erfarenhet. Du bör ha minst fem års erfarenhet av ledarskap och inom järnvägsområdet.

Vad erbjuder vi?

Heda Skandinavien är ett företag som utvecklas och växer, det innebär att dina utvecklingsmöjligheter är stora. Vi har en stark laganda med korta beslutsvägar. Vi är lyhörda för individerna och ser varje kollega som viktiga för vår framgång.

Övernattningslägenhet I Nyköping erbjuds om Du har lång resväg.

Vi välkomnar dig att bli en del av vår utveckling och att växa med oss.

Är du intresserad?

Ansök med ditt CV samt personligt brev på svenska, senast den 30:e Oktober. I denna rekrytering samarbetar vi med Adecco/Badenoch & Clark. Vid frågor kontaktar du rekryteringskonsult Sabina Sjögren sabina.sjogren@badenochandclark.se Alt. 08-587 512 77

Heda Skandinavien AB verkar inom områdesskydd/områdesövervakning samt med arbete på järnväg, gemensam nämnare är säkerhet. Vi vänder oss till kunder i Sverige som har stora krav på projektkvalité och säkerhet, alltifrån upphandling till slutbesiktning.

Vi arbetar utomhus i svåra och ibland farliga miljöer. Det kräver en engagerad och säkerhetsmedveten personal, bra arbetsmiljö samt rätt utrustning. På alla uppdrag har vi egna välutbildade och erfarna "gubbar" som arbetar och styr projekten med rätt att "slå stopp" om kvalitén på slutresultatet riskerar att bli fel.

Genom att vara en bekväm entreprenör med projekt slutförda utan besiktningsanmärkningar skapas nöjda kunder och god ekonomi.
Jobbfakta
Ort
Nyköping
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal

Ring Sabina Sjögren, 08-587 512 77

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget