Administratörer sökes

Lernia · Administration · 31 okt

Om jobbet

Arbetsuppgifter

Framöver ser vi en ökad efterfrågan av administrativ personal bland våra kunder i Södermanlands län. Vi söker nu dig som vill anmäla ditt intresse för eventuellt kommande tjänster inom området administration.

Rollen som administratör innebär en rad olika arbetsuppgifter. Det kan handla om mötesbokningar, mötes- & konferensplanering, resebokningar, enklare ekonomiuppgifter, reseäkningar, rapport- & protokollskrivning, kalenderhantering, personaladministration och tillhörande arbetsuppgifter, schemaläggning, posthantering, arkivering mm

Tjänsterna är oftast på heltid, men vi är även intresserade av din ansökan om den gäller anställning på halvtid.

Formell kompetens

Du som söker har lägst gymnasiekompetens och har helst en påbyggnadsutbildning inom administration och service eller HR och personaladministration. God kommunikativ förmåga och väldigt goda kunskaper muntligt och skriftligt i svenska och engelska krävs. Övriga språk är meriterande. Van av arbete med MS Office 2010 och van IT-användare är ett krav.
Du har några års vana av att arbeta som administratör, sekreterare eller liknande.

Personliga egenskaper

Du behöver vara noggrann, serviceminded och självgående för att trivas i en roll som administratör. Det är viktigt att du snabbt kan komma in i nya arbetsuppgifter och att du arbetar strukturerat. Stor vikt kommer läggas vid din personliga lämplighet.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Provanställning/Heltid/Eskilstuna med omnejd

Tillträdesdag

Efter överenskommelse.

Information

Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen in med din ansökan redan idag! För mer information kontakta ansvarig rekryterare linus.linder@lernia.se
Jobbfakta
Ort
Eskilstuna
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Publicerad

43 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.