Vi söker en driven ekonomiassistent

Lernia · Administration · 10 dec

Om jobbet

Arbetsuppgifter

Vi på Lernia söker just nu ekonomiassistenter för kommande uppdrag hos våra kunder i Skaraborg. Uppdragen kan variera i både karaktär och längd. Mer detaljerad beskrivning kommer finnas i direkt samband med uppdragen men exempel på arbetsuppgifter är: kund- och/eller leverantörskontra, löpande redovisning, kontoavstämning, hantering av månadsbokslut, fakturering, hantering av betalningar, skatteredovisning samt reskontrabevakning och löneadministration.

Din bakgrund

Vi söker dig som är gymnasieekonom och har arbetslivserfarenhet av att arbeta som ekonomiassistent. Till din fördel är om du tidigare arbetat i ett ekonomisystem och har goda kunskaper i Excel. Meriterande om du deltagit i bokslutsarbete eller har erfarenhet från att ha arbetat i större bolag. Givetvis har du goda kunskaper i tal och skrift, i både svenska och engelska.
Som person är du driven, noggrann, analytisk, gillar att arbeta med siffror och har ett bra sifferminne. För att klara tjänsten har du lätt för att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter, flexibel och tycker om att ha eget ansvar. Du är självklart duktig på att samarbeta med andra och har lätt för att prioritera mellan arbetsuppgifterna.
Din positiva attityd, vikten av gott bemötande och service gentemot kund samt höga arbetsmoral ser vi som en självklarhet.

Personliga egenskaper

Som person är du social och utåtriktad samt har ett starkt sinne för organisering. Vidare är du en stresstålig problemlösare och har stort fokus på service.Vi söker en person som är positiv och gillar tempo, Du ska vara en lagspelare, men ändå ha ett eget driv och kunna arbeta på egen hand. Som uthyrd konsult är du Lernias ansikte utåt och behöver vara flexibel och snabblärd. Som person är du noggrann, kvalitetsmedveten, stresstålig, engagerad och drivande. En förutsättning för att klara arbetet är att du har förmågan att arbeta självständigt inom uppsatta mål och ramar. Vidare har du en mycket god samarbets- och kommunikationsförmåga.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Tillsvidare/Heltid/Skaraborg

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse.

Information

Varmt välkommen med din ansökan! Du söker tjänsten på www.lernia.se. Inga ansökningar tas emot via mail eller post.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Linda Eriksson, 072-2540016

Publicerad

59 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 dec

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom bemanning, utbildning och omställning. Våra tjänster hjälper individer och kunder inom det privata näringslivet och den offentliga sektorn att stärka sin konkurrenskraft, vilket i sin tur bidrar till en bättre fungerande arbetsmarknad och en ökad integration. Vi finns på fler än 100 orter i Sverige och är kvalitets- och miljöcertifierade.Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.