UNDERHÅLLSCHEF INOM EL OCH MEKANIK, GÖTENE

Arla · Teknik & Ingenjör · 10 dec

Om jobbet

Vi söker en trygg och tekniskt kunnig person som vill arbeta med svenska klassiker som Svenskt Smör och Bregott. Som underhållschef inom el och mekanik blir du del av en anläggning med en omfattande produktion. Här får du leda ett engagerat team och bidra till att vi utvecklar våra processer. Vill du ta dig an en utmanande roll i en spännande bransch kan det här vara rätt roll för dig.

Ledare med fokus på förbättringar och vidareutveckling
På Arla i Götene tillverkar vi 62 000 ton Smör och matfettsblandningar, samt 18 000 ton ost om året. Totalt arbetar 530 personer här. Du kommer leda avdelningen processunderhåll som består av två grupper med totalt tretton mycket drivna och erfarna elektriker och mekaniker. Vi ansvarar för att utrustningen på smör- och osttillverkningen underhålls genom förebyggande och förbättrande åtgärder men också akut och då dygnet runt, året om. Vårt fokus är att säkerställa en hög teknisk tillgänglighet på vår anläggning eftersom det är en mycket viktig konkurrensfaktor. Som underhållschef kommer du ansvara för att vår avdelning når uppsatta mål där säkerhet och kontinuerlig utveckling är en förutsättning för att förbättra anläggningens tekniska tillgänglighet på ett kostnadseffektivt sätt. Du får också ett samordningsansvar för våra entreprenörer. I din dagliga agenda ingår arbetsledning, planering och prioritering av avdelningens arbete tillsammans med våra produktionsavdelningar. I det ingår även att stötta dina medarbetare med problemlösningar samt att delta i projekt. Det blir även ditt ansvar att se till att vår avdelning har rätt kompetens och resurser genom kompetensutveckling och ett nätverk med entreprenörer.

Goda ledaregenskaper i kombination med teknisk kompetens
Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning med inriktning mot teknik alternativt erhållit motsvarande kunskap genom din arbetslivserfarenhet. Du har erfarenhet av underhållsarbete och är van att leda personal. Vidare har du god datorvana och erfarenhet av underhållssystem. En möjlig bakgrund är att du arbetar som samordnare eller ledare inom underhåll eller teknik. Du talar och skriver flytande på svenska och har goda språkkunskaper i engelska.
Du trivs i en roll där du får bidra med din tekniska kompetens, problemlösningsförmåga och där du får växla mellan strategiska och operativa uppgifter. Sist, men inte minst är du en naturlig ledare som inspirerar dina medarbetare att bidra till anläggningens framgångar.

Ansökan och kontakt
Ansök senast 2016-12-10. Välkommen att kontakta rekryterande chef Gunnar Johansson 070-815 76 31 för mer information om tjänsten. Ange i ansökan var du har sett tjänsten.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Gunnar Johansson, 070-815 76 31

Publicerad

20 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 dec

Om företaget